Pytanie do tutejszych inwestorów - pod co konkretnie mają być zwyżki? Na innych spółkach gamingowych, w które warto inwestować, odpowiedź jest prosta. A tutaj nie jest, więc pytam
Oki, jestem dla niektórych trollem, bo zadałem niewygodne pytanie. Nawet spekula zwykle pod coś gra, no może z wyjątkiem hgames :)
Tę spółkę sobie obserwuję. Na razie nie widzę powodów, by znowu kupić akcje. Kiedyś spekulacyjnie zagrałem i zarobiłem, więc nie mam nic do tej społki. Życzę wam dużych zysków.
Potem ten samolot na Swich a potem też kilka dobrych pozycji. Ciekawe jak im wyjdzie ten horror.
Trochę tego jest coś może być hitem a jak nie to i tak pewnie zarobi na Siebie
Na Sonce mamy zaraz premierę Tyrek jeszcze zdążysz nawet techniczne wygląda wykres pięknie RSI 14 pewnie będzie atak na jakieś 20zl jak gra okaże się hitem.
A tu na spokojnie. Nawet nie mam za dużo ale kapitalizacja narazie to śmiech na sali w porównaniu do tego co będzie potem.
Ja jestem wkurzony że za bardzo w Raport wierzyłem ale w te premiery w 2 kawartale.
Oni tam wiele obiecują ale ważne że robią gry dobre a nie dużo i szybko.
Tyrek na każdej spółce co robi gry na Swich i konsole dużo się zarobi. Wystarczy potrzymać dłużej niż zwykle.