Ktoś zadał sobie dużo pracy aby prześwietlić informacje o spółce i przygotować w postaci filmu. Pytanie po co ktoś to robił? Jeszcze nie spotkałem się z takim zaangażowaniem ze strony inwestorów. Respect.
Film dobry. Obnaża tych ludzi. Dobrze jakby autor zrobił kontynuację i zebrał z internetu wszystkie historyczne machlojki tej grupy i zsyntetyzował jak te ich ostatnie wirusowe bajeczki. A jest ich bez liku. Co rusz nabijali w butelkę inwestorów przy emisjach jak i zgarniali środki z UE.Fikcja poganiała fikcję. Dobrze jakby też jakiś program TV się przyjrzał tej sprawie wespół z tym autorem. Wtedy zmobilizują odpowiednie służby. Wtedy ukróci kolejne...
Jutro moze poleciec jako reakcja na film, ale przeciez od ok 4 lat jest taka sama historia....1PLN to przebije jeszcze kilka razy zanim wybije mocniej na polnoc lub polodnie...
Jesli wlasciciele tej spolki tyle lat "okradaja" inwestorow i wciaz sa na wolnosci, to albo sa super sprawni, albo te zle info to jedynie osczerstwa kogos, kto skupuje po tego typu "aferach"...
Ja narazie tutaj siedze! Przynajkniej chlopaki szybko dzialaja! Jak NASA ujawni kontakt z UFO, to Hemp & Wood juz na drugi dzien zmnieni sie w AirBnb for Aliens Spolka Zoo i bedzie mialo kontrakty z Chinczykami na szycie dywanikow z pokladu UFO do domow prezydenckich, a moze bannery powitalne itp.
:))))) dobre :)))) Na pewno będą mieli list intencyjny z ufoludkami. No i też założą jakąś spółkę celową w Polsce. Chyba, że zmienią nazwę, którejś już istniejącej z całej siatki spółek.
Prawda im w oczy kole Dobrze jakby Pan Redaktor zabrał się za drugą część i opisał wszystko co historycznie się działo, co zrobili. Wtedy odpowiednie organy Państwowe bliżej się też zajmą i zweryfikują na czym polegały emisje i na co szyły środki, na co szły środki unijne. Faktura po fakturze. itd itp. Jak już wyjdzie na jaw to nie będą mieli wyjścia zamykać oczy.
Jak cormay albo biomaxima sprzeda im testy..No bo tego badziewia z Chin to im się czkawką odbiją i tego nikt nie chce...Ale myślę że nasze państwo to weźmie...ale od BLIRTA...swojej hurtowni
Panie Redaktorze, teraz ma Pan jawne potwierdzenie słuszności Pana filmu. Spółka sama w raporcie pokazał, że to czym karmiła ludzi, żeby Ci kupowali akcje było fikcją. Fikcją jaką uprawiają od wielu lat. https://money2.wpcdn.pl/gielda/gpw/espi/129/6562728421230209_1.pdf
Tak jak kiedyś pisałem byłoby super jakby autor filmu zrobił kontynuacje i zebrał wszystkie historyczne machlojki tej grupy, fikcje poganiające fikcje i nabijanie ludzi w butelkę. Nie tylko inwestorów, ale też przecież zgarniali dużo środków z UE. Wirusowe bajeczki, które zgodnie z ich pokazanym raportem były fikcją są analogią to wszystkich ich działań dotychczas przez lata.
Dobrze jakby jakiś program śledczy z TV przyjrzał się tej sprawie wespół z tym autorem, któremu to dobrze wyszło. Po służby państwowe same w sobie raczej bierne. To będzie z pożytkiem na przyszłość.
A pamiętacie pierwszy Polski supersamochód, Arrinera? Powiązań kapitałowych daleko szukać nie trzeba, po ulicach jeździ tego dokładnie tyle, ile dotychczas Hemp sprzedało testów:P
tyaaa takich wymyślonych na papierze tematów oni mieli całą stajnie. Wszystko byleby upychać emisje akcji, wyciągnąć dotacje unijne i potem żonglować kursem. W którymś momencie do wszystkich osób zapukają nad ranem...
Myślę, że te dzisiejsze wyjaśnienia w ESPI to nie dobra wola spółki, a polecenie nadzoru... I myślę, że na innych spółkach (głównie covidowych) będą podobne raporty, tylko pewnie wyjaśnienia będą bystrzejsze, bo gorzej już chyba być nie może.
Gdyby coś kombinowali zarząd wysyoał by sie na 1,5 z dniem 8 sierpnia na moje tu jeszcze coś będzie grane stąd te obroty ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam
~petarda odpowiada ~petarda2020-08-08 16:19IP 5.173.152.*
hurtowa sprzedaż testów tu będzie petarda na kursie już od poniedziałku..zaraz minie rok? Oj panowie,panowie..ile to testów sprzedali?