• Pytania do Tomiego Autor: ~50zeta [89.64.87.*]
    Tomi, dwie sprawy:
    1. Jakie otwarcie i przebieg sesji przewidujesz na poniedziałek? 2 zł a zamknięcie 1.8, czy jeszcze niżej?
    2. Jak się czujesz z kolejną nieudaną inwestycją w swoim portfolio inwestycyjnym? Dopuściłeś już do siebie myśl o utracie kapitału tutaj włożonego czy jeszcze masz resztki nadziei na uratowanie oszczędności przed spadkiem ceny poniżej 2 zł?

Dzięki za odpowiedzi
  • Re: Pytania do Tomiego Autor: ~Tomi [37.47.37.*]
    Trzymam na dłużej :) w dłuższym terminie spóła jest skazana na sukces :) super gra Edengrad, super zarząd, Prezes klasy światowej.

Nawet jeśli spadnie na około 2 zł to trudno. Dalej będę zbierał akcje. Na chwilę obecną mam 18000 akcji i jestem dobrej myśli.
  • Re: Pytania do Tomiego Autor: ~50zeta [89.64.87.*]
    Dzięki za odpowiedź.

Niezły pakiecik zebrałeś, sam posiadam około 40% Twojej ilości akcji, średnia nieco wyższa niż Twoja bo ok 2.15.

Jednak nie będę mrozić kapitału i chyba wychodzę w poniedziałek na otwarciu PKC - może uda się chociaż trochę wyjść na plus.
    Wrócę gdy pojawią się jakieś konkrety odnośnie Edengardu.

Dzięki za merytoryczne wpisy i ciekawe analizy spółki.
    I przepraszam z góry za zwalenie kursu, może uda Ci się wyłapać akcje i jakoś go wybronić.

Trzymam kciuki za Was

Może poczekaj na nową strategie. Powinna być.

Emisja akcji serii F była dla 7 osób, minimum jedna osoba ma powyżej 5% akcji... Jak już akcje zostaną wpisane do KRS to minimum jedna osoba będzie musiała się ujawnić.

Moim zdaniem powinieneś dać szanse Dawidowi Modro. Ma bardzo duże sukcesy w biznesie.
  • Re: Pytania do Tomiego Autor: -dareczek- [77.253.12.*]
    Nie sądzę aby obejmujący akcje nie znali sytuacji spółki i wyłożyli kasę w ciemno.W obecnej chwili to nie Jujubee żeby mogli akcjami walić z zyskiem w rynek.Jakoś muszą wywalić kurs żeby leszcz chciał odebrać.
  • Re: Pytania do Tomiego Autor: ~CHOJ [80.111.34.*]
    Dareczek ma chyba w 4 literach te spolke. Koncepcyjnie dlubie sobie w nosie za kase 7 naiwniakow.

7 naiwniaków wyłożyło kasę na gębę.Nie sądzę.Zbyt długo kręcę rozmaite lody żebym w to uwierzył.Zmiana statutu.Powiększenie działalności.Tu czuć wzrost.Spółki Januarego tez przed jego wejściem szorowały dno a potem dały dwucyfrowe bicia.Niekoniecznie musi to być Edengard.
    Gdzie to Pkc?
  • Re: Pytania do Tomiego Autor: ~50zeta [195.149.64.*]
    Przepraszam za opóźnienie - transakcji dokonałem w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam
    nie zasługujesz na akcje spółki hgames.
  • Re: Pytania do Tomiego Autor: vacarius [77.252.62.*]
    Szkoda ze się spóźniłem po 2zł może bym coś kupił.
  • Re: Pytania do Tomiego Autor: vacarius [77.252.62.*]
    Też myśle 50zł ze tu jeszcze może być długo kiszenia się na hgames. Ale jak tu ruszą znów z Edengrad to będzie momentalnie 11zł od Dareczka. A potem nawet więcej.
    Lecz póki co to myślę ze nie ma co się spieszyć. Najwyżej gdy przegapie okazje to są inne akcje. Ale też nie bedę tu tyle inwestował co Tomi i Dareczek. Góra z 5tys. Jak by spadło do 2zł lub poniżej to wołajcie mnie będe łapał.
  • Re: Pytania do Tomiego Autor: -dareczek- [5.173.212.*]
    Część kasy tutaj pochodzi z Juju.Kolega wyżej sprzedał Hgames i kupił Juju a ja odwrotnie.Zobaczymy co przyszłość przyniesie.Na razie przegrałem na tym.
[x]
NEURONE 7,69% 1,40 2025-09-09 11:59:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.