Sprawy trzeba nazywać po imieniu, szit is szit.
Btw Marnie Cie placą za posty,no argumenty Twoje są dziecinnie śmieszne. Ale co protegowany Kamilki może innego wymyślić.
Madoff, powiedz jaki jest sens marnowania czasu na twoje wpisy, skoro uważasz, ze to takie gowno?
Przy 90 groszach kupiłem 100 k akcji i sprzedałem powyżej 3 zł.
Teraz kupuje duZo więcej i sprzedam powyżej 5 zł.
Raport słaby fakt, ale czego można było spodziewać się w tej sytuacji.
Idź produkować się na forum twojego papieru bo jak mniemam nie masz slk
Dziecinada . Wrzuc screen statement to pogadamy, takie pie. jęczenie że masz 100K w obrocie I sie jarasz. Zarobiłeś niby 200K, oddasz je szybciej niż myślisz. Nie ryj bani innym naiwnym.
Mordo czy jest dziecinada?Widzę, ze nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Sprzedałem 100 k teraz kupuje bo jest tanio, a raczej będzie.
dalej nie odpowiedziałeś po co jesteś na tym forum.
Myśle ze 5 zł będzie w październiku, jak się mylę to odszczekam.
Ps nikomu nie ryje bani, wręcz przeciwnie wolałbym żeby teraz było jak najniżej.
A po co Ty tu siedzisz? Masz papier to trzymaj w ciszy? Kupujesz , to kupuj w ciszy,bo inni Ci perłe przecież podkupią? Po co sie tu produkujesz? Na zasadzie zaklinania rzeczywostości? Czy pomagasz bezinteresownie innym kupować niebywałą perełkę?
Ja Ciebie nadal przypilnuje. Kupować to będzie można na nominale.
W krótkim terminie oddasz swój wirtualny zysk miszczu.
Mylisz, moją intencją było pokazanie Ci oraz innym, ze tu można było zarobić i dalej będzie można.
Ale skoro Ty się upierasz ze gowno itp to przecież nic na sile.
Każdy ma swój rozum i wolna wole.
Pzdr
Ja siedzę , bo mam akcje i czytam wypociny takich pseudo biznesmenów jak ty.
Ps mój „wirtualny zysk’ pomnożony już na medcampie x10 wiec spokojnie, o nie go się nie martw.
Tymczasem albo pisz sensownie albo zamilcz na wieki.
Styczeń, luty, pół marca i strata. Zakazy zaczęły się od połowy marca. O jakim ty odrobieniu w kwietniu i maju bredzisz ? Na Śląsku najwiecej zarażonych i zgonów!
Zobowiazania 48 mln ! O zł ZERO z sprzedaży !!! hahahaha
Wiadomo,że nie odrobili, ani w kwietniu, ani w maju , w czerwcu też nie odrobią, dlatego Kita obejmował prywatną emisje,żeby dosypać keszu. Kaczki to jedno, nad morzem juz druga knajpa rentowna inaczej, 2 kwartał w plecy tak samo,albo mocniej.