Myślę, że Fijałkowski, Zwoliński i ten 3-ci, który najmniej się promuje zakpili już z wszystkich Polaków i Państwa Polskiego. Wciąż pozostają bezkarni, a akcjonariat od górki pozostaje obrany do kości. - przypuszczam, że niebawem zaczną odwirowywać wzrostowo ;)
Dnia 2020-05-15 o godz. 17:29 ~tłumik napisał(a): > Myślę, że Fijałkowski, Zwoliński i ten 3-ci, który najmniej się promuje zakpili już z wszystkich Polaków i Państwa Polskiego. > Wciąż pozostają bezkarni, a akcjonariat od górki pozostaje obrany do kości. > - przypuszczam, że niebawem zaczną odwirowywać wzrostowo ;)
Czyżby subkonta już się zgadzały?! - zaczyna się?!
Dnia 2020-05-20 o godz. 18:21 ~tumik napisał(a): > Kolego Nieomylny - Ty współpracujesz z tym trio, bo innej opcji nie ma ;)
hihihi .. za malutki jestem aby z takimi "MISTRZAMI MANIPULACJI" jak zarząd się osobiście znać .. za wysokie progi dla mnie :) sprzedać akcje po 215 zł które obecnie kosztują 17 zł .. fiuuufiuufiuuu wysoka liga ... a na poważnie tak jak wiele razy pisałem - nie sadze aby zarząd na nich grał poza oczywiście oficjalnymi informacjami o sprzedaży, to zbyt śliska sprawa za duże ryzyko ..oni zarobili swoje sprzedając po cenie emisyjnej plus pewnie parę słupków po cenie wywindowanej obietnicami do 215 zł gro bardzo złej roboty na tych akcjach zrobił TIG który je obejmował za śmieszne pieniądze jeszcze na NC resztę dokonało zniechęcenie ulicy brakiem obiecanych zysku i olewaniem akcjonariatu przez zarząd
Tez nad tym myslalem i moim zdaniem wyglada to bardziej na akumulacje niz dystrybucje. Wyniki za 1q moga byc calkiem niezle ,poziom kolejnych 100mln pobran przebijemy w Czerwcu. Nie wiem jak na warotosc spolki przelozy sie wzrost kursu TD ,gdzie TB ma spore udzialy , ale jest to tylko kwestia czasu jak rynek dostrzeze naszego byka , ktory na ta chwile bardziej przypomina zwierza swiezo po Korridzie. Obadajcie wykresy z zaznaczonym wolumenem od Ghosta z poprzedniego posta.
Tymczasem mini rajdzik pod wynik nadal trwa :)
Spójrzmy na max historyczny: na przestrzeni 3 lat i samych pro-wzrostowych (nie licząc raportów finansowych) komunikatów spadek z ponad 200 poniżej 10 zł - jakieś refleksje?
Widzę, że używanie pojęcia wyleszczanie jest względne. Ghost trafnie przewidział ruch i każdy leszcz mógł na spokojnie kupić 1000 szt. aukcji po 14-15 zł i spokojnie sprzedać powyżej 20 zł. Mało tego, takich ruchów/kółek można było zrobić co najmniej trzy, patrząc w niedaleką przeszłość. Obecnie na spółce przybyło spekulantów, którzy ogolą z kasy większość leszczy, bo do wzrostów nie ma dobrych fundamentów. Wynik na plus za 2019 r. dała dotacja. Teraz pytanie, jaki motyw miała spółka przesuwając publikację raportu za IQ? Przypuszczam, że raport kwartalny będzie rozczarowaniem w stosunku do rocznego. No ale każdy ma swoją strategię inwestowania.
Dnia 2020-05-15 o godz. 17:29 ~tłumik napisał(a): > Myślę, że Fijałkowski, Zwoliński i ten 3-ci, który najmniej się promuje zakpili już z wszystkich Polaków i Państwa Polskiego. > Wciąż pozostają bezkarni, a akcjonariat od górki pozostaje obrany do kości. > - przypuszczam, że niebawem zaczną odwirowywać wzrostowo ;)
Dnia 2020-06-23 o godz. 18:51 ~tłumik napisał(a): > Dnia 2020-05-15 o godz. 17:29 ~tłumik napisał(a): > > Myślę, że Fijałkowski, Zwoliński i ten 3-ci, który najmniej się promuje zakpili już z wszystkich Polaków i Państwa Polskiego. > > Wciąż pozostają bezkarni, a akcjonariat od górki pozostaje obrany do kości. > > - przypuszczam, że niebawem zaczną odwirowywać wzrostowo ;) > > Cukierkowo! Co nie? > :):):)
- no dzisiaj to przesłodzili ;) (!) i to kto! - stara wiara :):):)
W majestacie, z klasą i z podniesioną głową! - jutro dożynki świeżego kapitału ... a jest co dożynać - napłynął "wzrostowo" i bardzo szerokim strumieniem (!)
Dnia 2020-07-02 o godz. 19:06 ~tłumik napisał(a): > W majestacie, z klasą i z podniesioną głową! - jutro dożynki świeżego kapitału ... a jest co dożynać - napłynął "wzrostowo" i bardzo szerokim strumieniem (!)
no i się zacznie znowu narzekanie .. wróć ..już się zaczęło :) :) kolega Tłumik w swoim żywiole ..:)
Dnia 2020-07-03 o godz. 17:58 ~tłumik napisał(a): > Ktoś chce coś ująć lub dodać? > :):):) > - tyle pozytywnych zajadek i artykułów sponsorowanych ... > Teraz to tylko już MICROSOFT ;)
Niesamowite! - można też obrać z kości do szpiku! ;););) - takie rzecz to tylko na spółkach z Wrocławia!!! Kolejne -40% !!! Uważajcie bo 3 mózgi odżywiają się szpikiem!