przecież to widać jak na tacy. podstawia kilka set tysięcy akcji na K, a po czasie sam sobie je oddaje... w międzyczasie upycha wyżej, bo widzą dużo na K to kupuja
Przecież to oczywiste, popatrz jak naganiają, wiadomo co to oznacza, trzeba czekać bo będzie do kupienia znacznie taniej, w okolicach 0.15 można rozważyć
Hahaha co za marzyciel, pewnie kupiłeś odemnie po 0.30, czekam na peronie w okolicach 0.15, nie ma jak solidne fundamenty na spółce z c/z 111 hehe ynwestorze ty.
Żebyś się nie zdziwił. Też bym pewnie upychał jakbym kupił po 10 czy 15 groszy, ale cały czas też ktosie zbierają i jak wyzbierają to nie będzie komu sypać na spadki.
Ja sam cały czas sprzedaję i odkupuję na niewielkich różnicach i małymi partiami, więc jak ktoś mi coś sprzeda to taniej już nie odkupi. Już nawet jakiś płakał że akcje są pchane w górę po kilka groszy.
Wolę tak niż kupić na wzroście żeby jakiś śmieć zrzucił 500k akcji albo więcej. Im niżej tym więcej kupię, im wyżej tym więcej sprzedam. A wy róbcie sztuczny popyt i podaż, mi to na rękę.