• Widły Autor: ~xyz [212.244.43.*]
    Będą dzisiaj widły?
  • Re: Widły Autor: ~Bolo [212.244.43.*]
    Gość postawił opór na 8,30zł i widać, że bardzo chce tanio dokupić. Jak ktoś to zbierze to pociąg ruszy.
  • Re: Widły Autor: ~Olo [87.239.222.*]
    20zł dobra cena. Dlaczego widłowy nie puszcza? Niżej już nie będzie.
  • Re: Widły Autor: ~Arur [89.204.139.*]
    Widłowy poczeka do jutra i da szansę tym co są w pracy wycofać zlecenia sprzedaży poniżej 45 zeta. Jutro zobaczymy
  • Re: Widły Autor: ~qqq [83.31.138.*]
    Też mnie śmieszy to trzymanie na widłach kilka godzin lub dni. Skutek jest z reguły odwrotny od zamierzonego... tzn ma to ostudzić głowy inwestorów i wycenę, a w praktyce w tym czasie coraz więcej inwestorów się dowiaduje czym spowodowane są wzrosty i dołącza do zakupów, a część tak jak piszesz może cofnąć zlecenia jak doczyta o co chodzi.
  • Re: Widły Autor: ~Dziad [89.65.60.*]
    I widły utrzymane do końca sesji - troche to niepoważne. I tak, przez jakiegoś pajaca w czerwonych szelkach, który przez chwilę chciał być Bogiem jutro zaczynamy od zera, a tak mogło już od wyższego poziomu jutro wystartować.
    Ciągle widły, ale coś czuję, że dziś puszczą...

• Re: Widły Autor: ~Rafał [80.55.31.*]
    No kpiny jakieś!!! Czemu tylko 14 minut wczoraj trwały notowania??? Mógł te widły 5 razy otwierać!! O co tu biega???
    Po informacjach jest duży popyt na akcje więc zadziałały widełki... a notowania puszczą może za minutę, a może za kilka dni... Nie ma się co za dużo spinać... Często jest tak, że im dużej wisi tym wyżej się otwiera.
  • Re: Widły Autor: ~Dziad [188.146.168.*]
    Moim zdaniem ludzi to powoli męczy i irytuje, już widac że popyt odpuszcza. Kiedy ten pajac uwolni nam papier?
    Popyt za bardzo nie odpuszcza tylko niecierpliwi inwestorzy stają po stronie podaży, zamiast założyć nogę za nogę. Myślę, że jest też część inwestorów, która będzie kupować po odwieszeniu...
  • Re: Widły Autor: ~xyz [212.244.43.*]
    Czyżby znowu dzisiaj miałyby być widły?
  • Re: Widły Autor: ~WSZECHWIEDZĄCY [91.212.223.*]
    No to w górę....dzisiaj widły
  • Re: Widły Autor: ~Olo [188.147.34.*]
    W dół dzisiaj będzie, przed walnym
  • Re: Widły Autor: ~Michał [83.22.100.*]
    moja kryształowa kula mówi, że dziś górne widły
  • Re: Widły Autor: ~Bolo [37.47.62.*]
    Jakbyś kupował, ..... Od gadania to wideł nie będzie.....
  • Re: Widły Autor: ~Michał [83.7.3.*]
    Zakupy poczyniłem 2 miesiące temu, teraz mogę tylko gadać. Wydawało mi się, że po takich nowinkach z walnego akcje wystrzelą, może trzeba czasu.
[x]
AFHOL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.