dokładnie, podadzą do przestudiowania na weekend. wiem, ze będzie dobry. informatyka nie była tak podatna na covid-19, jedynie chwiejność całego rynku i usa działała na wyceny walorów.
to jest cytat roku!!! to chyba mozna nawet zaskarzyc do prokuratury za dzialanie na szkode spolki i akcjonariuszy? "Strata w pierwszym kwartale 2020 roku wynika z konsekwentnej realizacji zamierzeń Zarządu Spółki"
zazwyczaj powinno sie mowic, smiech przez lzy w tym przyapadku powinnismy uzalac sie nad tym ze mial byc smiech i zostaly tylko lzy jak mawial klasyk , albo zysk , albo w pysk dzis strzal w pysia dostalismy i ten bajeczny komenatrz to klasyk bedzie!
wbrew pozorom raport dobry, unikają podatku, taka strata to pikuś i nie jest najważniejszy w tym przypadku zysk netto, zobaczcie inne wskaźniki (kapitał zapasowy, pokrycie strat z ubiegłych lat, itd.). mnie jedyne co niepokoi to zatrudnienie na pełny etat, 1,75 w przeliczeniu na pełne etaty.
Transfer kasy do spółek KL trwa dalej w najlepsze, lub też po latach fałszowania danych finansowych .... Ja bym na Waszym miejscu zgłosił sprawę do odpowiednich organow.
Spokojnie tez tu jestem dobrze zapakowane ze srednio 88 gr. Optymistyczne jest to ze coś się dzieje . Kilka k obrotu to jest tu nie lada wyczyn jak na kghm 300 k tyś :)))
Zapewne w wyniku bardzo słabego kwartału mamy połączenie, zwlekali z tą decyzją a teraz nie mają wyjścia. Jak było widać jedno dobre info i mamy od razu 1 zł ale na ten moment spółka poleci pewnie do 30 gr nam "wiernym" akcjonariuszom pozostało tylko czekać aż połączona spółka pokaże w końcu zyski... bo na obrót nie ma co liczyć, wisimy co najmniej na kwartał...