MOZE TAK BYC ZE BEDZIE ROSŁO....NIE MOWIE NIE....MOWIE BYC CZUJNYM....ALE NA TE SPOLKI WSZYSTKIE JUZ MAJA CIEZKO KOREKTE... TUTAJ TEZ KIEDYS PRZYJDZIE... .
Dnia 2020-05-14 o godz. 19:17 ~pogromca napisał(a): > MOZE TAK BYC ZE BEDZIE ROSŁO....NIE MOWIE NIE....MOWIE BYC CZUJNYM....ALE NA TE SPOLKI WSZYSTKIE JUZ MAJA CIEZKO KOREKTE... > TUTAJ TEZ KIEDYS PRZYJDZIE... . >
JA JAK WCHODZE W PAPIER TO 3 MIECHY POL ROKU A ZDARA SIE ZE I ROK SIE TRZYMA....ZDARZA SIE TEZ NA KROTKO ALE SPORADYCZNIE TAKZE ZOBACZ JAKI KURS BYŁ POLMANA PRZYNAJMNIEJ POL ROKU TEMU 0.27 TO ILE TO PROCENT...A TAK ROBI DUZO INWESTOROW...TERAZ TO NIE JEST CZAS NA WCHODZENIE DŁUGO TERMINOWO...
DZISIAJ MERCATORA W POŁOWIE ZREALIZOWALEM A MIALEM GO OD PONAD 3 MIECHOW..I TEZ NIE WIEM CZY NIE JEST NAPOMPOWANY A COS ROBIA TO KAZDY WIE ALE SWOJE NACHAPALEM A OBAWA JEST....JUZ KAZDY HUCZY ZE KOREKTA PRZYDALA BY SIE NA 37...PRZY TAKIM KURSIE NA PEWNO BYM NIE WSZEDŁ,,,SZALENSTWO TROCHE A TAM JEDNAK WCHODZA..MOGLBYM POWIEDZIEC ZE JEST ZAJEBISTY BO JEST BO MI NA REKE BY BYLO..ALE JEDNAK KURS JUZ SWOJE MOWI...
ja tak miałem z CDProjekt, kupiłem za 4 sprzedałem za 9, myśle super a później rosło i rosło, myśle odkupić ale jak przecież już tyle urosło więc będzie zwała a teraz ehhh. przegrałem szanse
TYLKO TO SA SPOLKI GAMINGOWE COS NA CZASIE TROCHE RZADZA SIE INNYI PRAWAM...TAM PEWNE RZECZY SPRZEDAJE SIE JAK BUŁKI W PIEKARNI DO TEGO Z REKLAM WPŁYWY....ZRESZTA TO JEST LOTERIA...ALE TERAZ JEST BOOM KORONAWIRUSOWY.....PELNO NOWYCH CO JUZ TRABIA O TYM W GAZETACH...TAK DUZO RACHUNKOW MAKLERSKICH JESZCZE W HISTORI NIE BYŁO POOTWIERANYCH.....WALENIE NA POTEGE....TZW.BOOM NA.....
MOZE TAK BYC ,,,OBY NIE PRZEDOBRZYC..KIEDYS TEZ KURS TUTAJ NIE KTORZY MIELI PO 4 ZETA I Z DNIA NA DZIEN SONCZYLI NA 0.3 MOWIE O POLMANIE...TRZEBA BYC CZUJNYM...ZNACIE CHISTORIE SPOLEK FOTOWOLTAICZNYCH? W MIESIAC PO KILKA TYSIECY PROCENT CO SIE Z NIMI STALO? PRZESWIETL TE SPOLI TO ZOBACZYSZ GDZIE NIE KTORZY SIE OBUDZILI...POMPKA KONKRETNA BYŁA...TUTAJ Z 0.27-1.27% TEZ ŁADNIE NABIŁO...OBY JAK NAJWYZEJ KURS POSZEDŁ ALE WIDZE CO SIE DZIEJE GDZIE INDZIEJ
Może i jestem swiezakiem na giełdzie ale dzięki OZE mogę bawić się dalej. Zacząłem się tym interesować we Wrześniu zeszłego roku po zainstalowaniu paneli i w Columbus wchodziłem po 4zl. Na szczęście wtedy zainteresowałem się JR Holding (mają 30% akcji Columbusa) i kupilem duzy pakiet po 1zl. Przyszła korona zaczęła lać się krew i sprzedałem po 12zl. Kiedyś byłem zauroczony Januarym ale z czasem zobaczyłem, jaki idzie wałek na jego spółkach. Wracając do tematu. Polman ma podstawy do bycia dużo wyżej i to w niedługim czasie. Widać po wynikach z ostatnich 2 lat, że tu idzie mu dobremu, a korona mu nie straszna. Pzdr
Dnia 2020-05-15 o godz. 10:04 ~blablabla napisał(a): > split ? > 1:10 ? > Ludzie, wrzucacie swoje oszczędności i nawet nie wiecie w co :< > Naganiać trzeba umieć pacanów do potęgi entej
Dokładnie. Jeśli prawdziwa jest moja teoria z dzisiejszym dotankowaniem, to w obrocie jest jednocyfrowy procent akcji. To akurat okaże się dość szybko...
Pozdrawiam
Misiek