• Biedronka Autor: zbieracz_grzybow [37.47.24.*]
    Tu trochę jak w biedronce...
    Codziennie niższe ceny!
    :-)))
  • Re: Biedronka Autor: ~JurnyStefanzPO [31.0.21.*]
    Guru złotych myśli - popapraniec jeden
  • Re: Biedronka Autor: ~maker [46.171.193.*]
    Ale to mu się akurat udało... :)
  • Re: Biedronka Autor: ~Dres [188.146.228.*]
    to wszystko było takie przewidywalne... wybicie Teścia jako sygnał końca mini-hossy.
    Identycznie jak w lutym. najgorsza spekulacyjna spółka została rozegrana jako ostatnia. Teraz idzie na dno pełna marcowych leszczy którym przygrywa na fałszywym flecie grajek Oldbojek
    niezły bajzel
    To be continued...
  • Re: Biedronka Autor: zbieracz_grzybow [89.72.185.*]
    Faktycznie, idealne powtórzenie sytuacji z lutego.
  • Re: Biedronka Autor: ~Misio [89.76.121.*]
    Dno :)
  • Re: Biedronka Autor: ~Jola [79.189.9.*]
    Co się dzieje.
    Nic się nie dzieje. Baltic Pipe podłączają.

A tak serio to jest zwala na całym świecie, druga fala bessy dlatego spada. Wszystko spada.
  • Re: Biedronka Autor: ~HardMetal [89.64.19.*]
    Dokładnie wszystko spada więc takie pieprzenie Dre to zwykłe buractwo i nic poza tym. Pamiętam że ścinałeś się z oldboyem i to dość merytorycznie ale teraz to buracko dopasowujesz swoją teorie do realiów. Słabe to.
  • Re: Biedronka Autor: ~Dres [188.146.228.*]
    Ja mam swoja analize i oglad sytuacji fundamentalnej spoleczki. Prezentowalem go. Wybicie nagłe bez newsa to objaw dzialania spekuly na spolce o malej plynnosci.
    To ze spekula sie wziela tak pozno w bierzacym cyklu za spolke to pokazuje ze Tesgas jest grany jako ostatni. Tak jak poprzednio.
    Pojscie powyzej 5.25 w tak krotkim czasie i bez potwierdzenia w infie to tylko potwierdzenie ze spekula. W takiej sytuacji nic innego nie pozastaje jak wywalac.
    A o nadchodzacej zwale pisalem wczesniej. Gra na Teściu byla potwierdzeniem konca fazy latwych wzrostow korekcyjnych. Nie wiem co w mojej wypowiedzi jest niemerytoryczne.
    Powiem wiecej ostrzegalem zeby tu nie miec za duzo kasy bo zwyczajnie jak przychodzi co do czego to drzwi ewakuacyjne sa waskie. Tutaj szybkie rece i maly pakiet to podstawa.
    Wszystko wskazuje na to, że ten wyścig wygrała jednak tak wyśmiewana Lubawa :-)

Tak więc niech tam urośnie na 2,0 - 2,4zł i wrócę do Was :-)
  • Re: Biedronka Autor: ~misio [89.76.121.*]
    wyniki dobe miała i podciagnelo o gratuluje
  • Re: Biedronka Autor: ~Maro [82.46.227.*]
    To już jesteś na sporym plusie w takim razie
[x]
TESGAS 0,26% 1,91 2026-02-27 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.