to wszystko było takie przewidywalne... wybicie Teścia jako sygnał końca mini-hossy. Identycznie jak w lutym. najgorsza spekulacyjna spółka została rozegrana jako ostatnia. Teraz idzie na dno pełna marcowych leszczy którym przygrywa na fałszywym flecie grajek Oldbojek niezły bajzel To be continued...
Dokładnie wszystko spada więc takie pieprzenie Dre to zwykłe buractwo i nic poza tym. Pamiętam że ścinałeś się z oldboyem i to dość merytorycznie ale teraz to buracko dopasowujesz swoją teorie do realiów. Słabe to.
Ja mam swoja analize i oglad sytuacji fundamentalnej spoleczki. Prezentowalem go. Wybicie nagłe bez newsa to objaw dzialania spekuly na spolce o malej plynnosci.
To ze spekula sie wziela tak pozno w bierzacym cyklu za spolke to pokazuje ze Tesgas jest grany jako ostatni. Tak jak poprzednio.
Pojscie powyzej 5.25 w tak krotkim czasie i bez potwierdzenia w infie to tylko potwierdzenie ze spekula. W takiej sytuacji nic innego nie pozastaje jak wywalac.
A o nadchodzacej zwale pisalem wczesniej. Gra na Teściu byla potwierdzeniem konca fazy latwych wzrostow korekcyjnych. Nie wiem co w mojej wypowiedzi jest niemerytoryczne.
Powiem wiecej ostrzegalem zeby tu nie miec za duzo kasy bo zwyczajnie jak przychodzi co do czego to drzwi ewakuacyjne sa waskie. Tutaj szybkie rece i maly pakiet to podstawa.