bartek nie ma komu wrzucac..brak popytu...pewno z f24 inwestory teraz by go zlinczowali jak tam spolke polozyl...wszyscy myslelismy ze ta jego olowkowa spolka nowa bedzie lepsza...a on donem sie podparl i jego damfem zeby towar pozenic....moglby to rozegrac dobrze a nie maniane robic...i grac schematem...cielawe jak tam tuszynska daje rade z malowaniem paznokci w gorzowie..przeciez byla glownym akcjonariuszem tutaj do niedawna...
Co by nie bylo ...zawsze troche ozenili....i zas biba w gorzowie...
Dokladnie ma i to ogromną nie może się pogodzic ze stratą tylko ze tu juz prezes Bartek nie ma za wiele do gadania tylko wiekszosciowy akcjonariusz czyli Szwajcarzy jak będą chcieli to odwołają prezesa ze stanowiska.
Nie twoja wina ze się taki urodziłeś kupiles akcje presenta a później myślałeś czy dobrze zrobiłeś stwierdziles ze nie i sprzedales ze stratą a teraz nie śpisz po nocach bo boisz sie ze jednak może cos będzie na rzeczy.
Nie bede sie znizal do twojego poziomu..mialem i mam nabyte akcje za 6 groszy to jak mialem sprzedac ze strata? :) sam gubisz sie w zeznaniach....
Mam jeszcze troche tego papieru i zalezaloby mi zebybposzedl przynajmniej przebil te 0.20 groszy...a mamy kolejna sesje gdy zenia papier...ja patrze realnie a ty zaklinasz rzeczywistosc..typowe ..myslenie zyczeniowe zwyklego leszcza..dawcy kapitalu...
Zawsze mozesz napisac ze lacza sie ze szwajcarami...prawda...
Ludzie czytać się was nie da. Wolf faktycznie nie sprzedał, namawiał, aby trzymać i masę ludzi namówił, więc pokora kazałaby Ci opuścić głowę, przeprosić i milczeć.
Tym bardziej, że wychodzi iż nie masz zielonego pojęcia ani o ruchach, ani AT i "słabo" przewidujesz .....
Co myślicie, że to był jednorazowy strzał przez 2 dni ?
Ta ostatnia zbiórka i strzał przypomniał ludziom o Spółce i zwiększyło jej zainteresowanie.
Z trupa, po tym ruchu Spółkę obserwuje MASA ludzi. Część już kupiła, część czeka, a massa zleci się po podbiciu. Nie siedzieli i czekali 3 lata, aby "pierdnąć"....
Czy to potrwa tydzień, czy pół roku muszą to rozruszać, bo bardziej niż wy chcą zarobić.
Obecne spadki..... CAŁE GPW / NC / WSZYSTKIE indeksy pikują drugi dzień z rzędu. Chcecie rosnąć gdy 90% spółek traci ?
Powiem wam więcej. Na bessie większość traci, więc mało komu uda się zarobić, a odbicie się już skończyło niestety na giełdach, więc teraz, albo przyjdzie pozytywna informacja i wybijemy z przytupem, negatywna - wodospad, nie będzie nic to systematyczne osuwanie się w dół.
At na new conect nie zartuj...na wiekszosci to czysta spekulacja..madrych tu jest wielu trzeba bylo tu byc jak spadl na 0.4 my wtedy bylismy dlatego teraz mam komfort...mialem tego ponad milion...teraz moze okolo 400 tys..zostalo...wszystko sprzedane na plusie...nie musze trzesc portkami jak niektorzy i zaklinac rzexzywistosc...mi te podbitki tez a na reke...a glowy nie musze pchylac ..bo kazdy ma swoja glowe...i niech nia rusza a nie kieruje sie forami na nc...tyle i az tyle
Na NC nie licząc rajdów na dużej części spółek też podatne na odpływ i przypływ kapitału. Teraz jest odpływ.
Nie udawaj wieszcza tutaj bo ludzi tylko w błąd wprowadzasz.
I jak chcesz wiedzieć byłem tutaj od 6 gr i pchnąłem to po 24 gr kiedy ty pisałeś i kazałeś trzymać. Pamiętam, że nawet chyba maila podawałeś i pisałeś ludziom, aby trzymali bo będą złotówki. Posyp głowę popiołem.
Była masa ludzi co CIe posłuchała i sprzedała ze stratą. Zrobiłeś robotę za Bartka z którego się tak śmiejesz, a to On się śmieje z Cb. bo byłeś jego pieskiem za darmo. Przy dystrybucji nagabywałeś, aby trzymać, a w dołku płaczesz i obrzydzasz Spółkę.
Ty jesteś juz po niżej mojego poziomu. Najpierw zachecales do spółki do kupna wystarczy sprawdzić twoje wcześniejsze wpisy a teraz obrazasz każdego kto ma inne zdanie sam jesteś leszczem skoro masz akcje i dałeś sie wkręcić Jak masz akcję to wystaw jutro po kursie 1.02zl i będzie po temacie
Wolf jak mowisz ze masz jeszcze akcję z srednia 0.06 grosza to wes chłopie sprzedaj masz 100% zysku a nie sieć tu codziennie i pisz jak spółka to dno bez szans na wzrost bo to jest śmieszne.
Wolf ty siedzisz na tym od 6 gr??? I nie wiesz że teraz będzie przebitka przez 20 gr? a nawet i przez 50? Dopiero teraz a wiesz czemu? ja siedzę na tej spółce od 12 gr a wiem sporo więcej od ciebie leszczu wąsaty
Synku a widzisz te przekladki na 0.
149 i podbijanie zerami..i ustawione akcje na 0.15 ?? Moze bedzie tu kiedys ta podbitka i przebije 0.20 ale nie zanosi sie dzisiaj...
No widzisz ..ja przy 0.12 moge wyskakiwac kasujac 100 procent zsyku..ty natomiast musisz sie modlic zeby poszlo do gory
...i tu jest ta roznica miedzy nami..trzeba bylo zbierac papier jak byl po 0.5 a nie wskakiwac jak cie nagonili...ale tacy wlasnie leszcze sa potrzebni zeby czasami wyskakiwali tacy jak ja..
piszesz jak potłuczony, ja kupiłem po 12 i wywaliłem z szybkim zyskiem. Spółka jest w obserwowanych i już wiadomo co się na niej szykuje... dziwne że taki cwany byłeś by się potankować po 6 ale nie wiesz co teraz będzie? Jesteś słabym trolem i możesz jedynie co to pielić ogródek
Wolf przestań bredzic piszesz ze ktoś jest głupim leszczem ze kupuję po 0.12 i chce zarobić to jak można nazwać ciebie skoro masz 100% zysku i jesteś pewien na 100% ze to spadnie spowrotem ty jesteś leszcz nie sprzedaż z zyskiem tylko oddasz po tyle co kupiłeś. Ale bardziej mi pasuje to ze ty juz nie masz akcji i sie stresujesz ze nie spada nikt normalny nie piszę tak na spółkę która ma w portfelu wystaw swoje akcje po 1.02 pokaż ze jesteś prawdziwym gościem a nie kłamcą!