nie wiem jak Hajdarowicz ale sypcie wszyscy bo ktos przyjmuje wszystkie ilosci i do tego na ukryciaku (przypominam minimalne zlecenie by dac ukryte to 50 tys zl) :)
lepiej powiedz ile ktoś opycha z ukryciaka. Czy tego już nie widzisz? Po takich wynikach powinno być >1 na otwarciu. No ale kto zainwestuje w spółkę z Hajdarowiczem jako głównym akcjonariuszem. Tutaj zarobi on, nie mniejszościowi.
Dnia 2020-05-14 o godz. 09:24 ~bez_podniety napisał(a): > lepiej powiedz ile ktoś opycha z ukryciaka. Czy tego już nie widzisz? Po takich wynikach powinno być >1 na otwarciu. No ale kto zainwestuje w spółkę z Hajdarowiczem jako głównym akcjonariuszem. Tutaj zarobi on, nie mniejszościowi.
Faktycznie nie ma on dobrej opinii. Póki co jestem do przodu sporo. I mam nadzieję na więcej. A 80K papiera obrotu to umiarkowana ilość jak na pakiet
Przy wezwaniu po śmiesznej cenie nie przekroczy 95%. A manipulacja wynikami żeby ograć 20 proc. drobnych? Słabe. Gremi ma interes żeby ta spółka była perełką, zwłaszcza że nie musi się już dzielić z Ruchem.
Dnia 2020-05-14 o godz. 12:40 ~Ynwestor napisał(a): > Może być wezwanie. Jak będzie chciał to będzie strata w IIQ i sprzedasz mu po 50 gr i jeszcze będziesz się cieszył