• TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~Gregory [178.36.246.*]
    Nie wiem, czy bedzie tak kolorowo z tym scaleniem.
    Okzauje sie, ze cena nominala to 10gr. Scalenie ma nastapic w stosunku 1 do 5, czyli wychodzi nam suma 50 gr.
    Moze nie byc tak kolorowo:(

https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/ARKROYAL/akcjonariat

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ART-NEW-MEDIA-S-A-Wnioski-zlozone-w-zwiazku-ze-scaleniem-akcji-7883305.html

• Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~Paweł [37.30.2.*]
    To jest cena nominalna, ale nie może być niższa niz 1 zl.
    Po scaleniu będzie nieco ponad 3 mln alcji z czego w obrocie pozostanie raptem niecały 1 milion.
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    nie widze przesałnek do spadku cen akcji, moim zdaniem po scaleniu dojedziemy w okolice 7 -10zł
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~Gregory [178.36.246.*]
    Nie szalej. Najwieksza cena do była okolice 2 zł. Wiekszej raczej nie bedzie. Akcje poszly z 10 gr na obecna cene 70 gr. Cena wzrosla 7 krotnie, a ty chccialbys, aby wzrosly 100 krotnie. Nie naganiajmy i myslmy realnie. Widzialem juz rozne scalenia. Cena nigdy nie była wieksza niz najwyzsza w historii kursu spolki. Taka rzeczywistosc
    O ile pójdzie w górę tego nie wie nikt. Akcji będzie jak na lekarstwo, wiec każdy scenariusz jest możliwy. Jeśli ja sam wraz z kilkoma akcjonariuszami posiadac będziemy po scaleniu z 1 miliona akcji ponad 100 tysięcy, to w obiegu zostanie ok 800 tysięcy... Czy to dużo? Wątpię... Jak będzie, czas pokaże. Moim zdaniem będzie dobrze, ale to jest moje zdanie :)
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~Qazer [46.215.117.*]
    Pawel przykład..... 10K na dziś to jest razy 0.7gr to jest 7tys ile będzie po scaleniu?
    Scalenie 1:5. Masz 5 tysięcy będziesz miec 1.
    Moim zdaniem nie ma przesłanek do spadku. Ale jak widać rynek reaguje inaczej.
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~Qazer [46.215.117.*]
    Czyli kurs razy 5 również?
    Tak
    jarekklin : "nie widze przesałnek do spadku cen akcji, moim zdaniem po scaleniu dojedziemy w okolice 7 -10zł"

Nie szalej. Najwieksza cena do była okolice 2 zł. Wiekszej raczej nie bedzie. Akcje poszly z 10 gr na obecna cene 70 gr. Cena wzrosla 7 krotnie, a ty chccialbys, aby wzrosly 100 krotnie. Nie naganiajmy i myslmy realnie. Widzialem juz rozne scalenia. Cena nigdy nie była wieksza niz najwyzsza w historii kursu spolki. Taka rzeczywistosc
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    chłopie ja widziałem rozne scalenia gram 10 lat wiec mi bajek nie opowiadaj. Na obecnym poziomie po scaleniu masz juz cene 3,50 wieć już masz więcej niż tu było kiedykolwiek. Akcji jest bardzo mało w obiegu, moim zdaniem tu będzie jeszcze jazda.
    Co do przykladu nie wiem czy pamiętasz np Izilacje Jarocin tam była jazda przed scaleniem i po scaleniu i to wlaśnie dlatego że było bardzo mało akcji w obiegu, podobnie jak tutaj:-) Zobaczysz wspomniesz moje słowa po scaleniu okolice 7-10 zł. Nie chcesz nie kupuj, masz a boisz się to sprzedaj - bez naganiania. Make your choice!!
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~Paweł [37.30.30.*]
    Dokładnie. Zresztą co tutaj w ogóle jest porównywane? Obecna i docelowa spolka to beda zupełnie dwa rozne światy...
    Nie chcesz nie kupuj, nikt nikogo do niczego nie zmusza :)
    Widzę.że zero realizmu. Po tobie Paweł tego nie spodziewałem się. Wcześniej bardziej normalnie wypowiadales sie i pisales o rzeczywistosci, a teraz tez dostosowujesz sie pod publike.
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~Paweł [37.30.19.*]
    Życie nauczylo mnie pokory, wytrwalosci i pokory...
    Poza tym jestem realista i wierzę w spółkę i tyle :)
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~8pavel9 [5.173.248.*]
    Scalenie scaleniem, sam proces pewnie ruszy kursem- w którą stronę-zobaczymy. Ale czy będzie 3,5 czy 5 to bez znaczenia, przyszłość firmy wywinduje kurs wysoko. I to że akcje chodziły po 10 i mniej groszy i na ten moment urosły o 600pr to mało istotne, to zupełnie 2 różne firmy. Z Węgrami zajedziemy daleko.
  • Re: TEMAT SCALENIA AKCJI! WAŻNE! Autor: ~RATM [5.173.120.*]
    Oczywiscie a te tluki posza ze max byl tyle i nie urosnie:)))))) nie widza ze to 2 rozne firmy zaraz beda szok ze inwestuja kase na gieldzie
[x]
POLARISIT -10,24% 0,23 2025-05-16 16:12:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.