• znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    znowu wróciłem do waloru ... to chyba uzależnienie czas się leczyć czy jednak technicznie coś się zaczęło dziać ..??
    a może tylko coś mi się ubzdurało ?? może kompletnie źle interpretuje to na co patrzę ??
    ktoś ma jakieś spostrzeżenia ?? a może lepiej publicznie nic nie pisać .. :) :) ??
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~Ser [188.146.181.*]
    Ee jest ok. To wszyscy czekamy jak ktoś merytorycznie pisze to super
    A zawsze można mieć inne zdanie
    Byle portfel na ++
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~Ser [188.146.181.*]
    Zakładam koniec korekty w USA dziś i tam wzrosty a to będzie czas dla naszej spółki - (ale to zakładam) - to optymizm
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~Alldom [78.11.137.*]
    W przeciągu kilku ostatnich dni mamy większy wolumen na zbliżonym poziomie. Być może, nasz inwestorek ma konkurencję lub zbyt dużo chętnych jest na akcje po 14 zł, a mało do oddawania.
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~Eszkebareszke [80.203.59.*]
    Witamy Ghost z powrotem. Ja tez mialem uciekac , ale ostatecznie , zostalem ,zwiekszylem pakiet i spokojnie czekam .
    Przyjdzie czas i na nas , w tym roku maja nowa produkcje na pc i jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem to pakiet TB w TheDust tez powinien zwiekszyc wartosc.
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    po sesji porysuje i troszkę opisze jak widzę to swoim okiem i wyjaśnię dlaczego ponownie wróciłem do tego gniota :) :)
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Narysuj proszę wybicie do 60 zł to może autor zobaczy i puści wodze fantazji :)
    Dnia 2020-05-14 o godz. 12:41 ~bart napisał(a):
    > Narysuj proszę wybicie do 60 zł to może autor zobaczy i puści wodze fantazji :)

:) :) hihi obawiam sie że sie nie posłucha :)

zobacz jak słuszna decyzje wczoraj dopiąłeś na MAB :) :) dziś byłoby juz po zysku :) :)
    jeśli utrzymają sie do końca sesji (zakończą) ponad 25 to sa szanse ze ponownie zaatakują 27 - 27,50 :)
    ale moim zdaniem ponownie powinni pozbierać po 24 - 23 jeśli by opadli poniżej 21 to juz lepiej nie tykać :) w przedziale 23,00 - 22,50 warto obserwować i się czaić tak jak wczoraj :) :) i zwracać uwagę na dziwny układ zleceń np. zakup po 7 szt na 3 półkach lub sprzedaż po 8 szt na trzech półkach :)
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Szkoda że nie podjąłem takiej na T-bullu rok temu to teraz dokupowałbym drugie tyle akcji :) No ale moze w koncu się doczekam.
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~krs [37.47.31.*]
    nie wierzę , brakuje jednak pochwał , próśb i innych pierdół od szaraczków?
    Dnia 2020-05-14 o godz. 15:09 ~krs napisał(a):
    > nie wierzę , brakuje jednak pochwał , próśb i innych pierdół od szaraczków?

hahahah ... nie napinaj się tak kolego .. odkupuj lepiej co sprzedałeś zanim nie wzrośnie ..hihi :)
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~krs [37.47.31.*]
    narcyz z ciebie , to co mam zupełnie starczy i tak dużo za dużo .
    Dnia 2020-05-14 o godz. 15:40 ~krs napisał(a):
    > narcyz z ciebie , to co mam zupełnie starczy i tak dużo za dużo .

styl pisania zbliżony do - Rotawirus ..IP tez zbliżone czyżby pod niezarejestrowanym nikiem ?? :) :) :)
    Dnia 2020-05-14 o godz. 15:40 ~krs napisał(a):
    > narcyz z ciebie ,

OK nie będę się "narcyzował" poczekamy na dalszy rozwój wypadków ..:)
    zobaczymy co jutro mi na MAB wywiną :) :) dadzą ponownie zarobić czy trzeba będzie się ewakuować ..:)

• Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~ddet [89.161.51.*]
    Nie mogę uwierzyć jak wielką ułudą operujesz i jak wywyższasz soją obecnośc na tym forum. Nikt kto operuje konkretną kasą nie bawi się w analizowanie spółek i upublicznianie tego. Robią to tylko Ci którzy próbują sobie udowodnić że mają rację. Mam niezły ubaw z tych postów od samego początku.
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~Ser [188.147.99.*]
    Brak reakcji na pobrania inne Info będzie
    Bo nie ruszy
    Dnia 2020-05-16 o godz. 10:07 ~ddet napisał(a):
    > Nie mogę uwierzyć jak wielką ułudą operujesz i jak wywyższasz soją obecnośc na tym forum. Nikt kto operuje konkretną kasą nie bawi się w analizowanie spółek i upublicznianie tego. Robią to tylko Ci którzy próbują sobie udowodnić że mają rację. Mam niezły ubaw z tych postów od samego początku.

ciesze się BOND, ze mam w tobie stałego czytelnika :) :)
    nigdy nie pisałem, ze operuje konkretną kasą po pierwsze .. po drugie gra na giełdzie to obecnie dla mnie dodatkowa zabawa która przynosi dodatkowe profity, to nie jest moje źródło utrzymania - nie mam parcia pod tytułem "kasa..kasa..kasa ponad wszystko"
    zbyt mocno cenię swoje zdrowie aby się zabijać dla mamony :) :)
    analizy służyły aby nieco rozszerzyć poglądy czytelników i sprowokować do sensownej wymiany zdań na temat inwestowania, wiem że tym nastawionym na KASA ..KASA ..KASA PONAD WSZYSTKO i operującym majątkiem swojego życia mocno przeszkadzały .. no cóż nie da się dogodzić każdemu zwłaszcza takim którzy cenią pieniądz ponad wszystko i mają na celu golenie z kasy wszystkich i za wszelka cenę ..:) :) .. widzę że coraz bardziej to przeszkadza wiec może lepiej faktycznie dać sobie spokój .. :) :) powodzenia zatem życzę ..
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~dtt [89.161.51.*]
    Dopoki nie będziesz robił kasy to raczej nie bedziemy mieli o czym rozmawiać. Daj sobie spokoj z "graniem" bo stracisz tylko czas. Ewentualnie pograj w te gry tbulla to moze sie na cos przydasz.
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~Alldom [78.11.137.*]
    Ghost-man, robisz dużo dobrej i ciekawiej roboty, która wielu, w tym mi, pozwoliła lepiej zrozumieć reguły gierek giełdowych inwestorków. Dodam też, że zapodane przez ciebie analizy są na tyle zrozumiałe, że wielu drobnych ciułaczy potrafi je właściwie zinterpretować i podjąć w miarę rozsądne decyzje. Oczywiście znajdą się zawistni mądrale, co tylko potrafią krytykować, gdyż nie są zadowoleni z własnych osiągnięć i w konsekwencji, nie są w stanie dzielić się z innym człowiekiem.
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-05-17 o godz. 18:26 ~Alldom napisał(a):
    > Ghost-man, robisz dużo dobrej i ciekawiej roboty, która wielu, w tym mi, pozwoliła lepiej zrozumieć reguły gierek giełdowych inwestorków. Dodam też, że zapodane przez ciebie analizy są na tyle zrozumiałe, że wielu drobnych ciułaczy potrafi je właściwie zinterpretować i podjąć w miarę rozsądne decyzje. Oczywiście znajdą się zawistni mądrale, co tylko potrafią krytykować, gdyż nie są zadowoleni z własnych osiągnięć i w konsekwencji, nie są w stanie dzielić się z innym człowiekiem.

dzięki ... fajnie, że jednak komuś się przydawały :)
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~Ser [188.147.34.*]
    O ooo wstałem z moczem i wpisac muszę WOLNOSC SLOWA
    GROST - pisz i nie zwracaj na te grupę uwagi
    Forumowicze dziela się na tych co mają coś do powiedzenia i tych ujadzaczy to dobrze wiesz
    Jeszcze bym zrozumiał frustrate gdyby napisał swoją analizę podał coś merytorycznegp ok.
    To pokazuje ich małość - bo można czytać i siedzieć cicho jak obrażać i zero argumentów
    Tym bardziej TY masz jak śledzę wpisy trafne decyzje - to już inni opisywali
    Ja opisałem scenariusz i czekam na swoje
    Dobra noc
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-05-17 o godz. 17:12 ~dtt napisał(a):
    > Dopoki nie będziesz robił kasy to raczej nie bedziemy mieli o czym rozmawiać. Daj sobie spokoj z "graniem" bo stracisz tylko czas.

NIGDY NIE BĘDZIEMY MIELI O CZYM ROZMAWIAĆ !!
    bo kompletnie nie zrozumiałeś nic z tego co napisałem i dalsza dyskusja z tobą byłaby własnie tą stratą czasu o której napisałeś ..

"narcyzując" się dalej :) :) myślę że jutrzejsza sesja będzie bardzo ważna szczególnie jej zakończenie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.65.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: www78 [87.206.79.*]
    Pisz ghost i analizuj dalej bo dobra robota. Nie przejmuj się kompleksami innych. Osobiście jestem laikiem w temacie i dobrze się to czyta, widać, że wiesz co robisz przydaje się to przy podejmowaniu decyzji.
    Dnia 2020-05-20 o godz. 17:45 www78 napisał(a):
    > Pisz ghost i analizuj dalej bo dobra robota. Nie przejmuj się kompleksami innych. Osobiście jestem laikiem w temacie i dobrze się to czyta, widać, że wiesz co robisz przydaje się to przy podejmowaniu decyzji.

dzięki ... po to TO jest robione aby ci którzy chcą nauczyli sie szerzej patrzeć im więcej widzę tym mniej błędów popełniam przy podejmowaniu własnych decyzji ... staram się aby to co rysuje i piszę pobudzało do własnego myślenia dlatego coraz częściej nie piszę "tu kup a tu sprzedaj" bo to na dłuższą metę nic nie pomaga ... parę razy chciałem wywołać merytoryczne dyskusje na tym forum ale to walka z wiatrakami więc coraz częściej wole nic nie pisać przez jakiś czas :) :)
    oczywiście są tacy którym to kompletnie niepotrzebne więc najprostszym rozwiązaniem jest nie patrzeć i nie czytać tego .. dlatego niestety te najważniejsze analizy sa pozakrywane aby "nie raziły w oczy" :) :) ci którzy chcą znajdą w moich wątkach sposób na ich otwieranie lub sie sami domyślą :) :)
    a czy sie sprawdzają czy nie ?? walor sam to rozstrzyga najlepiej, to sędzia bezwzględny i nie uznaje dyskusji :) :)
  • Re: znowu ?? nie wierzę :) :) Autor: ~dtt [79.189.5.*]
    z takimi ogólnikami nic nie wnosisz
[x]
TBULL 9,70% 2,94 2026-05-06 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.