• Stanęliśmy ? Autor: manuko [31.0.83.*]
    czy tez jest wyczekiwanie na ładniejsza pogodę ?
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: ~filozof [62.133.129.*]
    NIe, nie. Jest w porządku. Statek nadal tonie ze stałą prędkością;)
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: ~Człowiek [88.156.131.*]
    Mówi się... Nie życz i nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe... bo karma wraca... dlatego bądź co bądź jednak zalecamy zatroszczenie się o Pański własny statek :D gdyż akurat ten ma się w zupełności dobrze :D
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: ~fizjolog [89.238.154.*]
    Bynajmniej. Nie znajdzie pan na tym forum mojego komentarza w którym, życzę PBGAMES upadku. Nie mniej jedak obserwując co się dzieje ze spółką, jakie podejmuje działania i strategie. Spółka może trwać w Agoni długo, ale jeśli nie zacznie mocno działać to niestety upadnie.
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: manuko [83.28.195.*]
    zobaczymy jak im wyjdą kolejne gry. czytaliście raport?
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: ~filozof [89.238.154.*]
    Czytałem, nic ciekwego. To samo w kółko i kółko. Nawet się nie chciało napisać tego jakoś bardziej sensownie tylko pokopiowane to co już pisali słowo w słowo.
    Panowie po tym co spółka pokazała do tej pory, jedyne co może zmienić moje zdanie o tej spółce to konkretne działania. Wypuszczenie nowych, sensownych produktów. Ale coś czuję, że spółka nadal będzie na potęge przejadać pieniądze inwestorów i z dotacji, tak długo, jak to tylko możliwe.
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: manuko [83.28.55.*]
    nie sposób się z tobą nie zgodzić. Maja kasę na koncie to jest szansa ze dobrze ja wykorzystają
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: ~ten_co_stanal [80.111.34.*]
    Dlaczego stoimy? Takie perspektywy i nic. Super gry, ktore sprzedaja sie w sztukach.

Rynek ma jednak opoznienie.
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: ~Tom [91.102.105.*]
    No to posprzątane dziś na parkiecie. Ciekaw jestem czy to nowy akcjonariusz, czy może ktoś z zewnątrz.
  • Re: Stanęliśmy ? Autor: manuko [37.248.161.*]
    Dzisiaj zapowiada się piękny dzień
[x]
PBGAMES -11,25% 0,14 2026-05-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.