Jestem na papierze od poniedziałku i przyznam szczerze, że liczyłem na petardę. Aczkolwiek poczekać też mogę (jestem cierpliwy) ale nie za długo Pany :))
Miałem kiedyś PGSOFT po 23grosze.
Dotrwałem do ok 6zł.......Brak płynności, nuda. Żeby zebrać 100 000szt chyba z dwa tygodnie kupowałem. Oczywiście połowę już sprzedałem po ok 1.50zl, ale reszta dotrwała do 6zł. Mobimedia przy 10gr miała obroty po 500zł dziennie. Ja pozbyłem się po 70gr przy kosmicznych jak na nią obrotach.....
Teraz CIERPLIWIE ZBIERAM biztecha, który działa i się rozwija...... Nawet w kryzysie..... U mnie w portfelu nie do ruszenia po tych cenach.....
Dnia 2020-05-23 o godz. 10:47 ~TRENDowaty napisał(a): > Miałem kiedyś PGSOFT po 23grosze. > > Dotrwałem do ok 6zł.......Brak płynności, nuda. Żeby zebrać 100 000szt chyba z dwa tygodnie kupowałem. Oczywiście połowę już sprzedałem po ok 1.50zl, ale reszta dotrwała do 6zł. Mobimedia przy 10gr miała obroty po 500zł dziennie. Ja pozbyłem się po 70gr przy kosmicznych jak na nią obrotach..... > > Teraz CIERPLIWIE ZBIERAM biztecha, który działa i się rozwija...... Nawet w kryzysie..... U mnie w portfelu nie do ruszenia po tych cenach.....
Wszystko SZCZERA prawda!!!! Właśnie w taki sposób (cierpliwy) zarabia się na giełdzie naprawdę duże pieniądze. Tutaj nieustannie trwa transfer pieniędzy od niecierpliwych do cierpliwych. Gratuluję cierpliwości i mega zysków, jesteś przykładem dla innych.