Co ja widzę, sprzedaż gier zwiększona w stosunku do roku poprzedniego o 150%, dodatkowo zysk zmniejszony z powodu odpisu za Ritual, który ma być teraz promowany przez grupę Bloobera. Dodatkowo pomniejszony przez opóźnienia na konsole. Widać zbijanie kursu na małym wolumenie nie idzie za dobrze. Sprzedaż na konsolach i kolejny dodatek w drodze, a Wy oddajecie akcje ujadaczą z forum
Haha a co to ma do zeczy czy w trakcie. Twim tokiem myślenia pewna spolka opublikowała kolejny raport pod czas sesji i kurs poszedł w gore a powinienem ja wywalic jak piszesz bo raport w trakcie sesji, co tu za leszcze sa
Po to się publikuje raport po sesji, albo godzinę przed sesją, żeby można go przeczytać zanim podejmie się decyzje. Najwyraźniej spółka ma w nosie akcjonariuszy z giełdy, a celem jej istnienia jest zysk większościowych właścicieli dzięki odpisom, amortyzacjom itp. kombinacjom jak nie wykazać zysku. Jak spółka jest nieprzewidywalna to jej nie mam, choć sama gra, która jest jej produktem wydaje się całkiem fajna.
Pytanie gdzie sa teraz specjaliści od wzrostów kazali kupować bo obiecywali 6zł wiec kupowałem a teraz kto mi odda za te straty jedyny chyba uczciwy na tym forum to abrakadabra
Uczciwy chyba amator zarabiania makabra jak ty realista co nie odróżniasz sesji spadkowej od wzrostowej.
Pisalem rok temu temu makarze kupuj przy 1,1 to sie śmial zarobilem w rok tyle co ty na oczy nie zobaczysz.
Wywalałem w trakcie i przy 1,7 spora ilosc
Niedawno pisalem maka brze kupuj przy 80gr zarobisz a on kupil wcześniej drobne przy 1,03 przed panika i zwaliło się na 80gr.
Realista i makabra nie potraficie zarabiac jesteście dawcami kapitalu i chwałala wam za to że można na was zarabiac amatorka haha.
Wisicie powyzej 2zl na haku leszcze.
Cały rok się śmieje z makabry a on ucieka do nowych watkow.
Słuchał by mądrego to by zarobil.
Wystsrczy brać ponizej 1zl np. 50k i sypac pod raport i juz masz kase razy kilka spolek ale do tego trzeba mieć k a pital haha a nie kieszonkowe realisty czy makabry.
Makabra to radoey dawca kapitalu oby takich wiecej
Tak jak pisałem w swoim wątku: Zwały nie ma, jest chwilowa korekta i to nie wielka. Myślę, że wkrótce wróci trend wzrostowy jak na całym gamingu. Przed nami dokapitalizowanie spółki na min. 3 M PLN, dotacja 5 M PLN na silnik fabularny, sprzedaż Vampire na konsolach od kwietnia + nowe wersje językowe Vampire, samodzielny dodatek - zakładam, że Ci którzy kupili Vampire (>70% pozytywów) sięgną po nową zawartość, no i przede wszystkim Far Peak. Z deklaracjami odnośnie Far Peak pewnie czekają na pozyskane fundusze, ale obstawiam że będzie to gra z budżetem 1-2 M PLN co w przypadku DDI jest gigantycznym skokiem. Proszę o merytoryczne komentarze/dyskusję. Cyt: "Zarząd Spółki przewiduje, że do końca drugiego kwartału 2020 r. liczba sprzedanych egzemplarzy gry przekroczy 40 tysięcy, W pierwszym kwartale 2020 r. Spółka koncentrowała swoje działania wokół inicjatyw mających na celu poszerzenie dystrybucji swoich najnowszych produkcji. z czego co najmniej 30% stanowić będzie sprzedaż na konsolach". 40 tys. jak na taki tytuł w pół roku to byłoby nie najgorzej, ponad 2 M PLN przychodu. Perspektywy są bardzo dobre.
Proszę wrócić do wpisów ze stycznia jakie to miały być wyniki. To są żarty z nas i z prawa. Co to za zapisy odpisy na grę dla bloobera. to mały ma finansować dużego . Oj babieno nagrabisz sobie bede na walnym ciekawe jak beda odpowiedzi na wiele pytań. syf i tyle krakusy tak mają na KCI u kręconego dopiero się wyprawia. Jakiś prawnik im podpowiada jak przekrety robić.