i jeszcze jedno ps. jako ze mieszkam niedaleko jednej z inwestycji adatexa, tak sobie zamarzylem zeby z zarobku na libecie kupic sobie jakis apartamencik u nich :) zobaczymy co z tego wyjdzie :) a jako ze zarobilem na hossie koronawirusowej grube pieniadze, tutaj mi sie nie pali, poczekam sobie troche dluzej ;)
Adatex później Moska kupował prawdopodobnie poniżej 1 zł pytanie ile teraz mogą mieć?? Czy juz są pod 10% ? Ile marży każdy z nich sobie zakłada? W związku z tym kiedy zjazd na dół? Tak czy inaczej i tak już są zarobieni. (trochę się napociłem przy tej analizie)
Karmelek daleko Tobie jeszcze do dobrej analizy. Jak niby mają teraz wyjść w tych cenach hehe. Jak znadziesz sposób to napisz bo to bedzie jakiś szachowy majstersztyk.
Wilku masz korekte ale wzrostowa. Obserwatorze z pełnym szacunkiem przytaczalem tamte watki, bo co by nie było przewidziales Moske. No i przyznales też ze tamto założenie było błędne. O klasie czlowieka dużo to mówi jeśli się potrafi do tego przyznać. Wiec przytoczyłem tamten wątek bo tutaj technika to ma najmniej do powiedzenia. A Wilku i inni chyba tego jeszcze nie zauważyli.