jutro po wynikach nie będziecie mieli komu sprzedać zobaczcie jakie było zainteresowanie spółką kilka dni temu i jaki był kurs! Wyników KOSMICZNYCH nie będzie więc zostaniecie z papierem nic nie wartym
Ale jesteś świadomy, że skok jest pod nowy kontrakt? Ten raport akurat nie będzie miał znaczenia. To historia. W tym wypadku ludzie zainwestowali w przyszłość.
Dnia 2020-05-12 o godz. 14:26 ~prawda napisał(a): > jutro po wynikach nie będziecie mieli komu sprzedać zobaczcie jakie było zainteresowanie spółką kilka dni temu i jaki był kurs! > Wyników KOSMICZNYCH nie będzie więc zostaniecie z papierem nic nie wartym
Zanim zaczniesz udzielać porad - popraw swoje błędy - bo jesteś mało wiarygodny jeżeli popełniasz błędy ortograficzne jak zbuntowany trzynastolatek.
Dnia 2020-05-12 o godz. 16:45 ~Nightwish napisał(a): > Płacz dalej, spóźniłeś się to nie siej fermentu
kolego chyba pomyliłeś użytkowników. 1. mam akcje poniżej 40 groszy więc nie będziesz mi wyjeżdżał ze spóźnieniami. 2. ferment - to sieją lamerzy i dzieci neostrady, którzy nawet językiem polskim dobrze nie władają.
Tak to jest jak się zlecą muchy po dużym up. Nawet nie mają świadomości że do 80gr kurs był trzymamy za mordę przez skup własny. Ja tu się porządnie zaladowalem i pierwsze pakiety zacznę sprzedawać albo i nie pod koniec roku w okolicy 5z. Może to nastąpić równie dużo szybciej, parę informacji o sprzątaniu różnych miejsc z covid i będzie rakieta. Geotrans rok temu mialnpodobne wyniki finansowe. Niestety był duży wzrost i się pojawiło towarzystwo na spadki. Pozdro dla normalnych akcjonariuszy
Ta firma ma podstawy do bycia wysoko. Tylko jeśli ktoś mógłby powiedziec6dlaczego w okolicy 2011 roku tak zdolowala, to byłbym wdzięczny. Jestem tu od 2 miesięcy i mam zamiar zostać bardzo długo. Z tego co widzę po wpisach, to chyba Ludwik jest tutaj od 12lat i cos może wiedzieć na ten temat
A ty myślisz że to poszło w dół i będzie szło teraz pikowanie trwa kto ma słaby łeb sprzedają bo myśli że tu kokosow nie będzie a pod koniec roku zajrzy tu spowrotem i będzie zdumiony.
Naganiacza ból głowy dopadł że nie ma akcji każdy akcjonariusz ma swój łeb i suflera nie potrzebuje kiedy sprzedać słuchaj chłopie mogłem sprzedać za 40 -70 -1.20 ale tego nie zrobiłem bo wieżę że za 3 lata będą warte dużo więcej niż nam się marzy!!!!