• DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Michał [5.173.40.*]
    Co myślicie o tym że mamy zielone światło od Azji na Export Drobiu Drosed nie jest notowany ale ma DROP SA jest tani może coś sie tu zacząć ciekawego dziać . W Gdyni budują się wielkie hale chłodzące za 80 mln . DROP SA ma potencjał
    Nie zaszkodzi kupić 2 lub 3 tyś akcji są po 0.43 nie wielki wkład a na przyszłość może sie dziać . Pozdrawiam
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Veni30 [79.189.27.*]
    Chyba ktoś tu czegoś nie ogarnia.
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Michał [5.173.40.*]
    Czyli co z DROP sa ma potencjał czy nie wchodzą w skład grupy Drosed więc nie powinno być źle . a DROSED nie jest notowany . Myślę że jest potencjał całej Grupie bedzie lepiej to DROP owi też . A chcę coś ugrać na ązjatyckim rynku . Piszcie myślę że z perspektywy 2 lat bedą wzrosty . Teraz kryzys ale cena zachęca żeby kupić i zostawić na kilka miesięcy
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Md [5.184.91.*]
    Jaka spółka tacy inwestorzy :-)))
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Piotr [5.173.33.*]
    Popieram cała grupa ma plany wejść na giełdę a skoro ma już firme ktora jest to przez nią jest plan pozyskania akcji. Pozatym jak podają informacje bedą wysyłać drób do Azji jest zgoda na to głównie do Singapuru . Warto kupić po takiej cenie z 3 4 tys mały wkład a cos bedzie. Ja kupiłem 11 tyś zajelo mi to 4 tyg . Nikt nie chce sprzedać . Poczatkujacy niech zaczną od 1 lub 2 tyś . Pozdro
    Głupich szukacie ? Drop, o którym piszecie to zupełnie inna spółka, inna branża. Nie mają ze sobą niczego wspólnego :-)))))
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Mariusz [5.173.41.*]
    DROP należy do grupy DROSED grupa nie jest notowana a DROP jest . Więc poprzes DROP pozyskają fundusze . Plus zielone światło na rynek w Azji jest potencjał . A cena nie jest wielka ja kupiłem 3 tyś akcji i nie jest łatwo grupa je trzyma bo bedzie sie dzkalo . I budowa chlodni w Gdyni . Nie zaszkodzi kupic trochę . Nie tzeba kupowac 100 tys akcji co i tak jest nie realne . Sa przyszlosciowe i cięzko kupić chodz 3000
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Wujek [5.173.18.*]
    Drop notowany na GPW do nie grupa Drosed.Zglasazam cię do KNF.
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Michał [5.173.81.*]
    To co jak wpisze się DROP sa to informacje wyskakują ze sa w grupie DROSED to co to za spółka
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Michał [5.173.81.*]
    https://www.drop.pl/ sprawdzcie sami
    Głowę sobie sprawdź
    Nic dodać nic ująć jaki masz poziom dialogu . Nie potrafisz pimóc nie pisz . Każdy kupuje i robi co chce . A informacje nie są tajne kazdy sobie sprawdzi . Tacy jak ty z malymi ptaszkami na forach sie wyżywają
    Pomocy ja już nic nie kumam z tym drop sa . Wyskakuje ze są w grupie drosed . Tak czy tak kupiłem tydzien temu trochę rosnie to sie liczy . Piszcie jak macie jakies info . Kupilem za 2 tyś akcji co ma byc to bedzie moze zyskam a jak srmtrace niewiele . Zostawiam na 6 miesiecy i zobaczymy . Pizdrawiam
    Każdy moze to sobie sprawdzic jak jest . W internecie i na stronie drop sa pisze ze są w grupie drosed
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Michał [5.173.33.*]
    To co z tym drop sa to kim są tak czy tak rosnie po trochę to chyba dobrze
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~wujek [89.229.3.*]
    ale jaja to co oni robią znalazłem.
    Firma DROP S.A. jest jednym z największych i najnowocześniejszych przedsiębiorstw branży drobiarskiej w Polsce. Spółka należy do światowej czołówki w produkcji zdrowej i bezpiecznej żywności najwyższej jakości. Produkty DROP S.A. znajdują coraz szersze uznanie wśród konsumentów krajowych i zagranicznych. Znajduje to potwierdzenie nie tylko w rosnącej sprzedaży na rynku krajowym i zagranicznym, lecz także w licznych nagrodach i wyróżnieniach. Drób będący surowcem do produkcji karmiony jest paszami pochodzenia roślinnego. Procesy produkcyjne są zgodne ze standardami Unii Europejskiej pod względem sanitarnym i technologicznym. Nowoczesne technologie, system zapewnienia bezpieczeństwa żywności - HACCP, stały nadzór weterynaryjny i wysoko wykwalifikowana kadra, przyczyniają się do powstania wyrobu najwyższej jakości potwierdzonych certyfikatami: BRC, IFS, GOST, Halal.
    A Wujek pompuje i nagania dalej na bankruta. Żenada ...
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Wujek [5.173.156.*]
    Czekam ,kiedy zdjęcie z giełdy. Łatwiej zaakceptować olbrzymią stratę.
  • Re: DROP SA GRUPA DROSED Autor: ~Wujek [89.229.3.*]
    Dzwoniłem do firmy nikt nie odpowiada a z tym Drosedem to zbieżność nazw własnych.Drop notowany na GPW to nie drop z grupy Drosed.Drop ma masę spraw sądowych i ograniczyli działalność ,chyba że ktoś kupuje miejsce na GPW ,a my nic nie wiemy czemu to tak rośnie.Jak przebije 1 zł dokupuje 2 koła ,tyle straciłem i nie sprzedałem.Jak dogadali się z inwestorem to co się kupi ?Przy tej ilości jaka została ciężko o większe zakupy .Fajnie że rośnie ,ale jak spadnie to z hukiem.
    No proszę, zadzwoniłeś a wystarczyło wejść na profil spółki na bankier.pl. Szukacie dalej naiwnych ale mam nadzieję, że się to wam nie uda.
[x]
DROP 3,83% 0,19 2020-11-06 15:22:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.