Znowu nic nie kumasz. Masz szansę wyjść właśnie teraz minimalizując stratę. Za tydzień lub trzy kurs wróci poniżej 2 zeta a Ty znów będziesz coś mamrotał o czekaniu na zmianę trendu.
Uciekaj póki spekuła jeszcze kręci.
Dnia 2020-05-12 o godz. 10:33 ~1234 napisał(a): > prawdziwy test czeka nas na poziomie 3 - 3.30. Jeśli go zdamy pozytywnie, droga do prawdziwych wzrostów będzie otwarta. Pozdrawiam cierpliwych ! :)
Dlaczego uważasz, że akurat ten poziom jest ważny ?
masz dowód dziś ? 5 lat temu na tym właśnie poziomie byliśmy długi czas i na tym poziomie odbywało się sporo transakcji a potem był jeszcze zjazd w dół. Tam wtedy kupowałem pierwsze akcje …. wierzyłem wówczas, że na poziomie 3 pln jest dno no i się okazało inaczej … część będzie oddawać ażeby wyjść na zero po tych 5 latach wreszcie. Dziś mamy początek testu na ile zdeterminowani sa nowi goście …. Jak przejdziemy te 3.30 na dobre, droga otwarta do poziomu … nawet 10 pln
Widac golym okiem ze nawet powyzej 3 zl nikt nie chce akcji oddawac.. I raptem zostalo 2000 akcji do zabrania i mamy juz 4...ludzie troche sie boja powtorki z historii ale tej powtorki juz nie bedzie....dotykamy 4 a potem 6...tych akcji jest tak malo ze to chyba dopiero poczatek wzrostu i to pokaznego. Biorac pod uwage c/z innych spolek branzy to ktos obliczyl ze zasieg wzrostu okolo 12 zl... Czyki jeszcze jakies 400%....pozyjemy zobaczymy
zgadzam się, co do tego blokowania. Przyznam się, dobieram po troszku akcji od pięciu lat i za każdym razem gdy już widać było przewagę popytu, kurs był dołowany. Ci, którzy tu siedza dłużej, potwierdzą. To nie było normalne … ale powiem szczerze, że tu SPEKUŁA nie zaglądała przez ten czas. Dopiero od dwóch sesji wszystko się zmieniło. Dlatego nie będę sądował do jakiego poziomu możemy dojść, nie w takiej sytuacji. Ostatnie szaleństwo przeżyłem na Digitalu i nic mnie nie zdziwi ….
no jestem ciekaw, czy dziś czy może jutro nastapi atak na kolejny poziom … ale sytuacja jest diametralnie inna od tej jaka panowała tu przez ostatnie lata. Co na to nasi pokładowi pesymiści ? Oddaliście już akcje ?
O czym Wy mówicie ??? Słyszeliście o czymś takim jak KOREKTY ? Jest okazja do zakupu, choć nie wiem jak długo jeszcze potrwa … potem zaraz wracamy do wzrostu. Poza tym gdyby nie było zainteresowania to by nie było takich obrotów z jakimi mamy do czynienia od kilku sesji …. po tylu latach. Pozdrawiam !!!
tak, nie spodziewałem się, że az tak mocno dziś zjedziemy, ale jestem pewien: tu się jeszcze będzie działo, A tak miedzy nami dokupiłem sobie pod koniec dnia trochę akcji … ale spokojnie, nie oddam ich jutro czy pojutrze
Też, myślę czy jutro nie kupić w okolicach 1.8 ale może, warto jeszcze poczekać albo co innego. Dziś na fiz sprzedałem softblue. Niby wyniki dobre mała, kapitalizacja a słabo to wygląda a ja szukam spółek z wynikami o niewielkiej wartosci
No, zebyście się czasem nie zdziwili. .
Tej łajby przecież nie bujnela drobnica.
Szulernia to szulernia. Dziala ściśle wg precyzyjnego planu. I nikt z nas nie ma pojęcia co zamierzają. Ani na jutro ani za tydzień. Wszystko co możemy to płynąć z prądem.
Tak się zastanawiam, obroty wysokie, nie pamiętam szczerze takich od dłuuugiego czasu a cisza na wątku … przy zlocie drobnych spekulantów już by tu wrzało a u nas …. cisza …. wymiana akcji trwa w najlepsze a tu cisza ….