A transakcji ani jednej. Jak te pieski co jak im bramę otworzyli to szczekać przestały i sobie poszły w swoją stronę. A na walne nie da się zapisać bo spółka nie dopełniła formalności. Fajna ta "nowa jakość" taka nie za poważna. Co nie FanPan? Musisz być dumny z tego z jakimi profesjonalistami chciałeś działać. Nawinęli Ci makaron na uszy i podpisałeś co trzeba i od dwóch kwartałów mamy same sukcesy...
Z czym chcesz iść jak nie da się zarejestrować posiadanego pakietu akcji? Do teoretycznej daty walnego jeszcze trochę zostało. Może coś się wyjaśni. Na teraz dla mnie sytuacja wygląda tak że nie jest pewne czy WZA w ogóle się odbędzie w tym terminie.
Obecby zarząd nie jest już zainteresowany działaniem w spółce, ale widać, że czyta forum. Do walnego zapewne nic się nie wydarzy. Po ukonstytuowaniu się nowej ekipy będzie ostra jazda. Nie po to KD walczy z bieżącą ekipą żeby spuścić spółkę w piach. Myślę o złotówce?
Ja obstawiam ,że dogoni Elbudowie w cenie ,tylko niech ukaże się odpowiednie info.Mialem dziś zrobić przesiadkę z elbudowy na JWA ale się zgapilem.Teraz grany będzie Altus tam ulokowałem nadmiar gotówki.
Na razie nie pójdzie ,do walnego jest trochę czasu,a po co mrozić kapitał ,zarobiłem na Elbudowie mogę kupić po 40 gr tylko teraz są lepsze okazje.Mam 10 koła tego towaru .