• Dlaczego mam kupować Autor: ~Szymek [89.75.41.*]
    Cześć, jestem początkującym inwestorem. Słyszałem, że będzie HAJP na Domlek. Mam takie pytanie. Dlaczego mam kupować akcje szczecińskiej przychodni i dlaczego ma być albo jest ten hajp? A nie mogę kupić jakiejkolwiek innej przychodni? I dlaczego akuat tutaj jest ten HAJP?

Dziękuję za informacje i pozdrawiam.
  • Re: Dlaczego mam kupować Autor: ~Lekarz [80.111.34.*]
    Jak jestes poczatkujacym inwestorem to nie kupuj tej spolki. Tutaj jest bardzo mala plynnosc i mozesz zostac z akcjami.
    Pozwol doswiadczonym inwestorom tutaj zarabiac XXX%. Proponuje Ci na poczatek akcje KGHM lub Orlenu lub CDProjekt.

Jesli zarobisz z 20% w ciagu roku to i tak sporo jesli w bankach jest 1%.

• Re: Dlaczego mam kupować Autor: ~atsdiabelek [87.239.219.*]
    Nie będzie hajpu i nie masz kupować. Ktoś cię niestety nabrał, dobrze że zapytałeś.
  • Re: Dlaczego mam kupować Autor: ~Szymek [89.75.41.*]
    Bardzo dziękuję za odpowiedzi. No, liczyłem na bardziej merytoryczną dyskusję, ale i tak dziękuję.

To, że jest mała płynność, to znaczy, że trzymają.

Ale mam jedno, proste, może głupie pytanie.
    Dlaczego ta przychodnia, jakich 5 tysięcy w Polsce wystrzeliła w ostatnim tygodniu. Co, ona jest jakoś więcej warta, czy co?
  • Re: Dlaczego mam kupować Autor: ~dm [85.202.47.*]
    Teraz dopiero się zacznie. W końcu przejmie ją holenderska spółka -> link 
  • Re: Dlaczego mam kupować Autor: ~hoo [80.94.16.*]
    Po pierwsze pokaz 5 tysięcy przychodni na giełdzie, po drugie to klinika z rozbudowanymi usługami medycznymi i zabiegami a nie przychodnia i po trzecie inwestuje w nią właśnie jedna z najwiekszych grup medycznych w EU, warta 11 mld euro grupa Medicover !
[x]
DOMLEK -2,31% 10,30 2021-03-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.