• Bankrut? Autor: ~Spekulant [37.47.23.*]
    Dlaczego biuro nie chce przyjąć zgłoszenia na walne? Chciałem zarejestrować 40.000 akcji a oni, ze nie mogę, bo spółka nie działa.
  • Re: Bankrut? Autor: ~Umek [94.254.233.*]
    Serio? Jak tak to lipa?
  • Re: Bankrut? Autor: ~Mietek105 [80.49.46.*]
    No niestety ja też się nie mogę zrejestrować
  • Bankrut? Autor: ~Wujek [5.173.19.*]
    Też nie mogę się zarejestrować.
  • Re: Bankrut? Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    Niemożliwe, przecież podobno Techland tu wchodzi. Mówili na forum.
  • Re: Bankrut? Autor: ~Wujek [5.173.19.*]
    Trzeba pisać do zarządu oni pewnie wiedzą czy ktoś wchodzi czy nie .Brak komunikacji ze strony spółki źle wróży na przyszłość.A elbudowa ostro do góry .Dzisiaj dokupione za wartość która miała być przeznaczona na JWA .Poczekam jak spadnie do 20 gr .Teraz gram na Elbudowie.
  • Re: Bankrut? Autor: ~Ciocia [188.146.167.*]
    Tu chyba naprawdę może być ciekawie skoro ktoś posuwa się do takich chwytów że nie można się zarejestrować na NWZA. Dodam tylko że spółka niby nie działa KNF nic z tym nie robi a akcje kręcą się jak gdyby nigdy nic. Nie to wporzadku. Może to jest przyczyna: W celu dokonania rejestracji na WZA należy być akcjonariuszem 16 dni przed WZA. Termin ten nazywa się “record day”. Warto tutaj wspomnieć, że ze względu na rozliczenie rynku kasowego T+2, jeżeli jeszcze nie macie akcji danej spółki, zakupu należy w takim razie dokonać na co najmniej 18 dni roboczych przed walnym (16 plus T+2). Hehehe. Pozatym to podlega pod manipulację ciekawe jak KNF moglby zareagowac. Jakiś slad odmowy z DM musi być na jakiej podstawie odmówili rejestracji. Telefoniczne rozmowy też są napewno rejestrowane więc jak co to nie macie się czego obawiac Ci co się pseudo niezarejestrowali. Przypomnę tylko że rozsiewanie takiej informacji może mieć istotny wpływ na kurs w przyszlosci także dozobaczenia.....
  • Re: Bankrut? Autor: ~Wujek [5.173.19.*]
    No tak T+2 muszą być zarejestrowane w Kdpw tj.do 12 maja . Przegapiłem okresy.To nie wina spółki.
  • Re: Bankrut? Autor: ~Spekulant [37.47.23.*]
    To nie to. Ja te akcje mam od 2 tygodni. Spółka ponoć nic nie zrobiła, żeby walne się nie odbyło. Ponoć można ich do knfu i dobprokuratury podać. Tak mi w BM powiedzieli
  • Re: Bankrut? Autor: ~dziadek [205.201.55.*]
    Dnia 2020-05-11 o godz. 21:46 ~Spekulant napisał(a):
    > To nie to. Ja te akcje mam od 2 tygodni. Spółka ponoć nic nie zrobiła, żeby walne się nie odbyło. Ponoć można ich do knfu i dobprokuratury podać. Tak mi w BM powiedzieli

no jeżeli to prawda to jutro będziecie się tratować sprzedając papier toaletowy. Czy to możliwe że wszyscy złożyli rezygnację i nie ma kto raportować?
    Nawet jeśli tak to musieliby poinformować. Jak jutro do końca dnia się nie da zarejestrować to trzeba będzie na bandytów donieść do knf. to jest spółka publiczna nie można tak sobie jej zostawić. Dostaną po kilkadziesiat tysi od knfu kary to sobie dupki to uzmyslowia
  • Re: Bankrut? Autor: ~Wawka [37.47.253.*]
    To Jutro czekam jak się będziecie tratować hahaha tylko dobrze sypcie macie tupet
    Będziemy sie tratować ale inaczej. Wszystko w ramach paragrafów. Po nitce do klebka. A dojdziemy gdzie? Hehehe.
  • Re: Bankrut? Autor: ~dziadek [205.201.55.*]
    Dnia 2020-05-11 o godz. 21:58 ~Spekulant napisał(a):
    > Nawet jeśli tak to musieliby poinformować. Jak jutro do końca dnia się nie da zarejestrować to trzeba będzie na bandytów donieść do knf. to jest spółka publiczna nie można tak sobie jej zostawić. Dostaną po kilkadziesiat tysi od knfu kary to sobie dupki to uzmyslowia

no niby tak ale jak tak zrobili to co teraz? co tu zrobić? co radzi makler?
  • Re: Bankrut? Autor: ~Wujek [94.254.171.*]
    Jutro ładnie poleci jeżeli to prawda z tym biurem maklerskim.To zarząd beknie.
  • Re: Bankrut? Autor: ~Roger [5.173.169.*]
    To co jutro zjazd
    O co się założysz że jutro zakończy się na zielono. ? A .....
    Sorry no nie napisałem. Jutro mocno na zielono. A dlaczego? Zapytajcie Wujka, Wawy, itd ta sama firma.
  • Re: Bankrut? Autor: ~Wujek [94.254.171.*]
    I co z tego ,że będą jutro wywalać .Decyzję już zapadły .Ciekaw czy będzie paragraf za pożyczkę?.Co nam zagotuje nowy gang olsena.Wzrostow nie będzie imponujących do czasu ukazania się oficjalnego infa.Jest czas na zbieranie papierka z rynku.
    Jak jutro nie dadzą to pies z kulawa noga tego nie kupi. Ja liczyłem, ze zagram na spoleczce ale takiego syfu to nigdzie nie widziałem. Niech sobie ekipy czy kto tam grają ale ja nie odpuszczę im tego knfu. Przez takich ludzi nc i giełda są jednym wielkim bagnem. Takich ludzi powinni wsadzać a przynajmniej mocno finansowo karać za walki.
    Wreszcie inny wujek. A dlaczego miałby ktoś wywalac? Bo ktoś powiedział coś...ze nie może się zarejestrować. ? Śmiech na sali. Paragraf na pożyczkę? Czyli jednak nie wróci? Pozatym skoro paragraf tzn że ktoś z kimś dalej się nie dogadał? Ty jesteś jednak ten konktetnijszu wujek
    Co nam zagotuje nowy gang Olsena? Przecież miał być nowy super inwestor udziałowiec
  • Re: Bankrut? Autor: ~Wawa [37.47.253.*]
    Róbmy swoje jak mawiał klasyk
  • Re: Bankrut? Autor: ~Wujek [5.173.156.*]
    Dzisiaj za wcześnie , chyba że na górnych coś dostanę.
  • Re: Bankrut? Autor: ~Spekulant [37.47.25.*]
    Ufff. Pozbyłem się śmiecia. Bawcie się we własnym sosie. Mysle, ze tu jest jeszcze baaardzo dużo towaru do oddania
[x]
ONE2TRIBE 0,84% 0,24 2026-05-05 10:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.