Najwyraźniej nikt tutaj nie wie, że mimo wszystko akcje elemental są warte ponad dwa razy więcej, zaś wskaźniki, fundamenty i perspektywy spółki są lepsze niż większości innych spółek na GPW...
Firma, która nie ma pienięd, y, nie robi zakupów, nie rozszerza działalności, jeśli nie radzi sobie z jej podstawowymi segmentami. Jutro kolejną częś dużych zakupów, przynajmniej z mojej strony. Sprzedawałem niedawno po 1,90,więc myślę, że najwyższy czas odkupić te akcje. Tym razem może poczekam do 2,20 lub nawet 2,50...
Widzę, że Ty jeszcze nie opuściłeś. Więc po co to głupie gadanie? Sam sobie odpowiedź. Lecz zrób to tak, jakbyś był uczciwy i nie wstydził się ujrzeć swą fałszywą twarz w lustrze...
Wygląda to tak, jakbyś ktoś, nie przemyślawszy tego, sprzedał dzisiaj z ogromną stratą większą ilość akcji, bo wydawało mu się, że ujrzał gdzieś jakąś inną okazję, np. tanie mieszkanie. Zyskał zaś ten, kto te akcje dzisiaj kupił. Tak po prostu...
Tak po prostu to jestem ciekawy co urząd skarbowy zakwestionował i co jeszcze sprawdza i co z tego wyjdzie ! Brak płynności, machloje gdyż sprzedaż jednej firmy prezesa drugiej to są machloje, pytam się po co???