• ferrum Autor: ~podróżnik [5.173.147.*]
    Krótki komentarz do forum.
    Panie Hunter mały ff to nic gorszego w takim wypadku, bo oznacza to że jest zerowa płynność a w dzisiejszych czasach to podstawa aby szybko wyskoczyć jak zacznie się ostry zjazd. Po drugie tak mały ff może skłonić władze do wyjścia z gpw, (haha) oby nie było przez łzy.
    Panie Rado proszę sobie poczytać moje komentarze na tej spółce z 2 lat i znaleźć gdzie niby się pomyliłem, pisałem jak było w granicach 3,5 to żeby kupować a jak był skup po 4,39 to pisałem aby sprzedawać i kupować złoto ci co tak zrobili dziś są do przodu 50%.To Pan jest trolem który nagania, jakoś nie ma tych wzrostów po niby super raporcie, bo rynek nie jest głupi i umie czytać.Każdy może może pożyczyć kasę i prowadzić skupi i sprzedaż po tej samej cenie i generować stratę, ta firma ma kilka procent marży a 2 razy więcej odsetek od kredytu,Ma już zajętą ziemię przez bank po to byli Ci rzeczoznawcy i geodeci pół roku temu.Cena za akcje jest coraz mniejsza, nie ma co zaklinać tego.Ta spółka skoczy dopiero jak ktoś podejmie działanie akwizycji. a teraz to GPW czekają złe komunikaty aż strach pomyśleć jakie będą wyniki.pozdrawiam
  • Re: ferrum Autor: ~Rado [5.173.104.*]
    Pożyjemy, zobaczymy
  • Re: ferrum Autor: ~Magda [91.214.37.*]
    Panie Podróżnik tak było i nie wróci więcej.
  • Re: ferrum Autor: ~Ferek [188.146.100.*]
    To prawda już nikt nie zrobi takiego wezwania bo już nie ma strategicznych akcji, złota też nie zobaczymy po 5tys za oz.ani nie da się kupić, to już nie wróci. Nieznam nikogo coś przewidział, jackowski też nic nieprzewidział.
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.