• up up up Autor: marshu [77.252.199.*]
    Ładnie wystrzelił :) pytanie, czy to chwilowe, czy początek pięknego trendu?
  • Re: up up up Autor: ~Prymus [178.36.243.*]
    O tym się pewnie przekonamy za tydzień albo dwa... Byle przebić 6.50, stamtąd droga wolna na 7,5 albo nawet 8 w najbliższym czasie i tam warto by się ustabilizować i stworzyć podparcie
  • Re: up up up Autor: marshu [77.252.199.*]
    Zgadza się - albo nawet dziś się przekonamy ;) w końcu NewConnect, wahania mogą być duże, a i tak ktoś powie, że taka zmiana na dziennym nic nie znaczy :) może tak, może nie... Czas pokaże.
  • Re: up up up Autor: ~Kris [46.134.30.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/36091958,drageus-games-sa-16-2020-spolka-powiazana-md-games-sp-z-o-o-podpisala-umowe-na-portowanie-oraz-wydanie-gry-drug-dealer-simulator-na-konsole-xbox-oraz-playstation

i mamy dobre wieści :)
    no właśnie miałem to wrzucić :) pięknie
    i to są mega wieści :)
  • Re: up up up Autor: ~vdk [31.182.146.*]
    To ta gra co zwróciła się w mniej niż godzinę i już poszła w ponad 100tys kopii? ;) będzie ciekawie jak się skapną ludzie
  • Re: up up up Autor: ~Jaghe [83.22.42.*]
    właśnie chyba ludzie nie rozumieją jak duży potencjał finansowy ma ta umowa
    o godz 12.32 ponad miesiac po premierze na steamie gra teraz prawie 900 osob
  • Re: up up up Autor: ~xyzz [209.58.190.*]
    noo 100tys to stoi na kupnie po 2,5PLN ... chyba cos sie szykuje
    może jakiś fundusz?
    Samych ps4 jest na świecie ponad 100mln :D xboxow one ponad 40mln. Ciekawe ile im zajmie portowanie
    nie dziwi was, że po tym komunikacie nie idzie w góre? kurde serio ta gra jest mega grywalna, a oni mają procent od sprzedaży
  • Re: up up up Autor: ~Prymus [178.36.243.*]
    To dobrze, że mają... Będzie piękny raport + możliwości rozwoju dla spolki. Same pozytywy, trollu
    Mnie to trochę dziwi. Moja teoria jest taka, że ludzie jeszcze są sceptyczni co do "gier wideo", a że to jeszcze NewConnect...
    No, ale z drugiej strony - jest też wielu "świadomych", więc powinno się coś ruszyć. Jak ktoś nie śledzi tejże spółki, to tego info od razu nie zobaczy, a nawet jak zobaczy - potrzebuje trochę czasu na research itd. Myślę, że ta dobra wiadomość rozłoży się w czasie na tydzień - dwa i wtedy możemy liczyć na początek trendu wzrostowego. Analitykiem nie jestem, ale takie jest moje zdanie...
    Dnia 2020-05-11 o godz. 14:15 ~Jaghe napisał(a):
    > nie dziwi was, że po tym komunikacie nie idzie w góre? kurde serio ta gra jest mega grywalna, a oni mają procent od sprzedaży

Mnie to trochę dziwi. Moja teoria jest taka, że ludzie jeszcze są sceptyczni co do "gier wideo", a że to jeszcze NewConnect...
    No, ale z drugiej strony - jest też wielu "świadomych", więc powinno się coś ruszyć. Jak ktoś nie śledzi tejże spółki, to tego info od razu nie zobaczy, a nawet jak zobaczy - potrzebuje trochę czasu na research itd. Myślę, że ta dobra wiadomość rozłoży się w czasie na tydzień - dwa i wtedy możemy liczyć na początek trendu wzrostowego. Analitykiem nie jestem, ale takie jest moje zdanie...
  • Re: up up up Autor: ~wąski [37.47.243.*]
    "100tys to stoi na kupnie po 2,5PLN" po 2,5????
    Po 2,5 to ja też chętnie kupię dużo, ten kurs tak nisko nigdy nie spadnie
    kurs spada ale jakie to sa wolumeny, 100, 25, 15 sztuk widzę. Ktoś się stara płoszyć? :D
    no chyba... ale dziwne to i tak
  • Re: up up up Autor: 118 [195.38.12.*]
    Zapraszam na
    https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/CIASTZKRA/podstawowe-dane
    już tutaj nic nie można kupić. 
    Mała ilość akcji.
[x]
DRAGEUS 21,25% 1,74 2025-09-19 17:00:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.