Nie słuchajcie kolegi kkk znam go z innych spółek. Jak gadał dobrze na spółkę to znaczyło że chce wywalić A jak że będzie spadać to znaczyło że chce kupić tanio. Stare numery nie Dajcie sie nabrać
Ja nikogo nie chce nabrac, tez chce zeby rosło bo chcę zarobić ale nie moge juz patrzec na te wpisy jakie to cudowne będą wyniki. Nie podniecajcie się tak bo się zawiedziecie , wspomnisz te slowa w piątek
Dobrze kkk będziemy słychać Ciebie bo chcesz kupić taniej znam Twoje numery nie od dzis więc lepiej zamilknij bo nikt nie nabierze się na Twoje bajki widać że chcesz kupić tanio więc straszysz. Powiem jedno nie strasz nie strasz bo się....
Chlopie ja juz tanio kupilem,pod koniec 2019r spojrz jaka byla cena wtedy. Teraz spokojnie czekam, ale nie podniecam się obecnymi wynikami bo takie wiele w spolce nie zmienią.
Czlowiekukkkk co ty tu bredzisz od rzeczy. Wystarczy ze winiki pokaza dobry kierunek i ze jest szansa wychodzic juz na zyski. I odetnie ci akcje nie bredz ze masz bo widac ze chcesz kupic jak najtaniej