• Proszę bardzo Autor: ~Przemek [84.10.26.*]
    https://www.money.pl/gielda/komunikaty/6508634302580865.html
  • Re: Proszę bardzo Autor: ~hex [80.188.28.*]
    Krolu zloty - dzieki za to info! :D
  • Re: Proszę bardzo Autor: ~Wodzu [5.173.228.*]
    No to w poniedziałek lecimy do góry.
  • Re: Proszę bardzo Autor: ~kuna [24.1.220.*]
    No i pięknie jest zastosowanie w nowym jakże popularnym teraz obszarze :-)
    To mam na weekend hat trick, news na Farm, chwile później był na Biomed i teraz Datawalk
    cytując klasyka "ale jestem z siebie zadowolony"
  • Re: Proszę bardzo Autor: ~Guesswho [193.239.59.*]
    Żebyś tylko nie skończył jak ten klasyk ziomeczku :D
  • Re: Proszę bardzo Autor: ~Luis [91.246.66.*]
    O czym wy

Przychody roczne 3,5mln
    Strata -11mln
  • Ale wiesz że już maj 2020? Autor: ~123Tom [89.66.122.*]
    Tak tylko przypominam
  • Re: Proszę bardzo Autor: ~123Tom [89.66.122.*]
    No czekałem na ten anons. W jednym z wywiadów prezes powiedział ze po prezentacji koronawirusowej cała firma pracuje 24h na dobę.
    No i jest
  • Re: Proszę bardzo Autor: ~hazard [91.246.66.*]
    Jak podali informacje o tym że pomogą śledzić pacjentów zero pomyślałem, że spóźnili się o miesiąc i nikt tego raczej nie kupi. Dzisiaj mając więcej informacji na temat wirusa i faktu, że kończą się lockdowny w wielu krajach będziemy mieć jeszcze wiele nawrotów wirusa. A właśnie Datawalk pomoże szybko zidentyfikować ognisko i zminimalizować jego skutki. Jeśli dostaną szybkie referencje z Polski to jest duża szansa, że więcej krajów czy służb zakupi to oprogramowanie.
    Dla mnie bardzo dobry news - świadczący że da się w dzisiejszych czasach skrócić okres sprzedażowy, spółka nie powinna odczuć skutków spowolnienia gospodarczego bo produkuje "lekarstwo" na wiele jego problemów. Jeśli dodamy do tego zwinność całej platformy i fakt przewagi nad konkurencją w szybkości wdrażania to mamy tutaj idealne warunki do wzrostu bazy klientów.
  • Z innymi krajami też już są w kontakcie Autor: ~123Tom [89.66.122.*]
    Z innego artykułu:

Prowadzimy rozmowy z pojedynczymi instytucjami i organizacjami z Polski i zagranicy. Opublikowane przez nas materiały to tylko wersja demonstracyjna. Każda sytuacja jest inna, np. organizacje, które zwracają się do nas o pomoc mają dostęp do różnych danych. To, co udostępniliśmy to tylko przykładowe zastosowania, które mogliśmy publicznie udostępnić – informowała w kwietniu Magdalena Bańska z biura prasowego firmy.
[x]
DATAWALK 0,00% 117,00 2026-05-21 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.