powiedz proszę gdzie jest jakieś info o tym, iż POLARIS ma coś wspólnego z systemem analizy komórek rakowych pod co tak naganiasz. To, że jeden z udziałowców jest także współwłaścicielem firmy która to robi juz wiemy. Może coś pominąłem i nie widziałem komunikatu - wtedy mnie oświeć. To co robisz to marne naganiane.
Turbina usuwa próby i błędy z laboratoriów i przenosi je na nasze serwery, które mogą przeprowadzić miliony eksperymentów w ciągu kilku minut. Stworzyliśmy sztuczną inteligencję, która modeluje działanie raka na poziomie molekularnym i codziennie testuje na nim miliony potencjalnych leków. W ten sposób możemy dostarczać pacjentom nowe leki przeciwnowotworowe o wiele lat szybciej niż obecne rozwiązania pharma. Turbina to sposób na odkrywanie leków w XXI wieku, zastępujący narzędzia i procesy stosowane od ponad 40 lat.
Czyli to co robisz jest sprzeczne z prawem. Dodajesz jakieś głupoty, że POLARIS to spółka biotechnologiczna gdzie nic takiego nie zostało potwierdzone. Powiązania kapitałowe nie mają znaczenia. Jak będzie komunikat to możesz sobie pisać co chcesz a póki co to co robisz to zwykłe naganianie.
Serio gościu jeżeli zobaczę tu dalej Twoje wymysły to zgłoszę to do spółki i KNF bo nie lubię takich cwaniaków.
On mysli ze bedxie mnie straszyl na podstawie moich wywodow i tropow idacych do turbiny brak slow posze tak jakbym spreparowal komunikat ze kupili turbine szkoda slow nic to robimy swoje dalej
nie mam nic przecziwko pro-wzrostowym postom jakie dodaje np. Paweł. Ale Twoje naganianie o dotacjach na walkę z rakiem, o tym turbine przechodzą ludzie pojęcie.
Sztyczna inteligencja czyli AI jak u turbiny tez AI
Strategicznym celem nowego kierownictwa Ark Royal SA jest zmiana pozycji firmy i przekształcenie jej w spółkę informatyczną, dostarczającą konkurencyjne, innowacyjne rozwiązania oparte na sztucznej inteligencji, złożonym rozwoju sprzętu i oprogramowania. W tym celu, w krótkim okresie zakładamy nową linię biznesową
AI to skrot od sztucznej inteligencji zeby byla jasnosc i ona moze byc zaprzegnieta w wiele rodzajow dzialan szukanie lekow czy do pracy maszyn itd to jest poprostu przyszlosc
Kiedyś CDR tez byl nikomu nieznanym studiem, dla niektórych mega balonem kosztujacym kilkadziesiąt milionów złotych...
Tak dla przypomnienia dla tych co pomagają nam w zdefiniowaniu rzeczywistości :)
Oto chodzi Pawel a to producent gier a ta spolka juz dziala w temacie sztucznej inteligencji ba ma nawet zyski z tego no i przejmie kolejna firme i Bog tylko wie czym nas zaskoczy i co wymysli bo wartosc tej firmy to ludzie i ich umiejetnosci i pomysly