• Poniedziałek Autor: ~Oby [5.173.96.*]
    Poniedziałek będzie na plus ?
  • Re: Poniedziałek Autor: ~majk [83.20.224.*]
    Wszystko powyżej 16.31 to bedzie plus
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Axaa [188.146.37.*]
    Dobre
  • Re: Poniedziałek Autor: ~40zlw2021 [5.173.243.*]
    Ci którzy przyszli do AB zarobić 2-5 zł na akcji już wyszli.
    Ci którzy przyszli zarobić na dywidendzie kupując akcje po 20 zł - nie wyjda bo zje ich kurs akcji i prowizje.
    Ci którzy siedzą dla dywidendy od lat- tez nie wyjdą.
    Ktoś mądry powiedział ze w społeczeństwie jest zawsze 10% głupich co zawsze coś złe zrobią.
    We wtorek 17zl, szybkie dojście do 20 (będą kupować inwestorzy wieloletni), znów spadek (wyjście tych co weszli po dywidendę), a na końcu mamy czas okres październik i pierwsze podbieranie na dywidendę 2021 :)
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Axaa [188.146.37.*]
    Teraz głupich jest nie 10% a 40%.To ci, co głosują na pis:))
  • Re: Poniedziałek Autor: ~and [89.64.62.*]
    To pokaż mi jednego mądrego z opozycji.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~AXaa [188.146.37.*]
    Proszę uprzejmie:TO JESTEM JA
  • Re: Poniedziałek Autor: ~and [89.64.62.*]
    Widzisz,to pokazuje nędze opozycji,nawet jednego nazwiska.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~axaa [87.206.242.*]
    Dnia 2020-05-09 o godz. 19:16 ~and napisał(a):
    > Widzisz,to pokazuje nędze opozycji,nawet jednego nazwiska.

Hm,mam sie przedstawić?Komu?KIm TY pisowcu jesteś?Nie rozśmieszaj mnie , jest wieczór, pomódl sie przed snem do swojego boga ; mieszka na Żoliborzu, ma 71lat ,jest gruby stary ,samotny i jest , no wiesz odmienny:))Nie pozdrawiam.Żegnam!
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Ccc [85.11.80.*]
    Człowieku ocknij się ! Jakieś żale to na więc wyborczy , tu wątek interaolt.
    Dnia 2020-05-10 o godz. 06:06 ~Ccc napisał(a):
    > Człowieku ocknij się ! Jakieś żale to na więc wyborczy , tu wątek interaolt.

Żale?Jakieś?Skąd!Zaraz wyjeżdżam na korty tenisowe/Tenis dobrze robi na nerwy:))A że nie lubię tej władzy.TAK! NIE LUBIĘ!
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Aa [89.64.92.*]
    Nie jesteś jedyny .Jeśli ktoś myśli ,ze włączy maszynę do drukowania i wszyscy będą żyli w dostatku , nie powinien mieć dostępu nawet do rodzinnych finansów .Inflacja to jest brutalna kradzież oszczędności społeczeństwa przez państwo .
    Dnia 2020-05-10 o godz. 10:42 ~Aa napisał(a):
    > Nie jesteś jedyny .Jeśli ktoś myśli ,ze włączy maszynę do drukowania i wszyscy będą żyli w dostatku , nie powinien mieć dostępu nawet do rodzinnych finansów .Inflacja to jest brutalna kradzież oszczędności społeczeństwa przez państwo .

Zgoda/Fascynacja tym rządem i prezentowaną przez nich skalą rozdawnictwa jest ZDUMIEWAJĄCA.HOWGH:))
    Mnie w życiu NIKT NIC NIE DAŁ!Sam wydarłem sobie to, co mam.

• Re: Poniedziałek Autor: ~ONR [89.64.64.*]
    Przy czym Twój interlokutor nawet własnego nazwiska wstydzi sie, bo wnosząc z poziomu posta jest osobą świeżo z awansu społecznego o nazwisku typu Cielebąk, Michutka, Łopata lub Sedes
  • Re: Poniedziałek Autor: ~xz [89.64.43.*]
    Według mnie do jutra spadki do ok lipca - września, jak w każdym roku po dywidendzie. Tym bardziej, że w tym roku makrootoczenie nie pomaga, co sugerowałoby nawet gorsze wyniki. Pożyjemy, zobaczymy :)
  • Re: Poniedziałek Autor: ~40zlw2021 [5.173.243.*]
    Tak jak pisałem. Niżej niż 17 zł nie zejdzie. Jeśli zejdzie :) sondując grupy typu dywidend Kings i znjomych to nikt nie chce intera sprzedawać :)
    Ja nie sprzedaje. Puty płaci regularnie dywidendy. Wskaźniki ok- ROA 60%- super. Przy realniej inflacji w Polsce - 20% to wole mieć 100 000 w inter rao niż w lokacie :)
  • Re: Poniedziałek Autor: ~gan [5.184.52.*]
    Ja obstawiam zamknięcie powyżej 18zł.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Alek [5.173.161.*]
    Masz rację właśnie się zaczęły spadki jak będą wyniki za I i II kwartał będą jeszcze mocniejsze myślę że spadną na około 7-8zl
  • Re: Poniedziałek Autor: ~majk [193.105.251.*]
    obyś miał rację
[x]
INTERAOLT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.