A to nie ty mi polecales SoftBlue?
Teraz tak kojarzę że zapytałam na jakimś forum o drony. Szukałam wtedy spółki do porównania i że odpowiedź była na Blue to nie zwróciłam uwagi.
Tak piszę bo moje pytanie czy tam siedzisz mogło być dla ciebie niemiłe.
Ty satelity a ja już z 10 lat twierdzę że drony. :) Satelity oczywiście też ale przed TIG to nawet nie wiedziałam że Polska ma tu takie sukcesy.
Tak że sorry. Ja trochę na co innego zwracam uwagę szczególnie jak mam w głowie że cztery spółki na raz .
Tutaj 2 zł to jest marna wycena jest jeszcze tanio :) będą nowe umowy a kapitał powyżej 10% nawet nie ujawnili czyli grubo ponad 10% musi być. A firma jest bardzo 200 biur na świecie. Wyniki pewnie jeszcze tego nie pokażą ale w perspektywie kilku lat tutaj naprawdę spółka może zaskoczyć a zainteresowanie AI rośnie :)
Myślałem, że odcięcie będzie na 2.5
Mam nadzieję że obroty na koniec dnia będą dużo wyższe
Jutro wyniki :)
Ciekawy jestem
jakie przychody i jaki zysk w 1 kwartale
liczę na przychód powyżej 1 mln i zysk 200 tysiaków
Jakie są Wasze przemyślenia w tym względzie????
Myślę że oczywisty może mieć istotną wadę. Trzeba być bardzo powściągliwym. Przełom maja i czerwca to ważny moment. Oczywiście nic jak zwykle nie jest pewne.
poki co novavis zakopałem i skupiam sie na block jest info o emisji (niewielkiej) zobaczymy po ile będą objęte. Tam niewiele akcji realny ff poniżej 10% n i gry...
trzymam przetrzymałem już jeden zjazd w okolice 4,xx. inwestuje na dłużej we wszystko co mam we wczesnym stadium potem troche sprzedaje i szukam nowych dobrze rokujących i zapominam. block średnia poniżej 50gr tig też poniżej 50 gr i nie zamierzam sprzedawać a OZE to przyszłość, na Novavis w raporcie nie ujeli dużych nierozliczonych inwestycji z powodu covi
Zrobisz co zechcesz oczywisie. Ale wg mnie to trochę zyczeniowe myslenie. Nova będzie potrzebować kasy jak chce się rozwijać. Jak kochasz te spółkę to sa inne możliwości wsparcia.
Oczywiście wcale nie musi poleciec... Tam publika bardzo emocjonalna jest i dużo malych graczy