• kilka zdań do wszystkich Autor: panlolek [83.10.82.*]
    1. nie traktujcie tego forum jako wyroczni tego co się stanie z papierem

2. żadnen/żadna z was ze mną na czele nie przewidzi tego co będzie w poniedziałek, nie znamy szczegółów raportu, nie mamy detali listu intencyjnego o którym się dziś dowiedzieliśmy. Spekuła szła od 2 tygodni - "dostaną dofinansowanie od rządu/nie dostaną", "wchodzi zagranica", "grubas wszedł". I co? I jajco, bo nic z tego nap&**dalania nie wynikło.

3. nakręcanie siebie/innych w którąkolwiek ze stron nic nikomu nie da - fvcking relax! co ma być to będzie!

4. żadne łapanie "kolarzy", "wodospadów", czy inne cho0je muje które tu wymyślacie do niczego nie prowadzi

5. idz na spacer, posprzątaj mieszkanie, umyj auto, zrób obiad, zrelaksuj się zamiast naparzać co ty to nie myślisz że tu się stanie. Będzie co to będzie, a teraz znikać mi stąd.

Jeśli nie zrozumiałeś powyższej wypowiedzi, czytaj jeszcze raz od dołu do góry

weekend. cisza.

Kłaniam się.
  • Re: kilka zdań do wszystkich Autor: michum [92.63.47.*]
    Dokładnie tak Amen.
    Polecam czasami się oderwać od giełdy na przykład można iść na spacer i znaleźć 50 zł, jak ja wczoraj hahahahaha
  • Re: kilka zdań do wszystkich Autor: s3kawka [185.63.110.*]
    Daj spokój
    Tu może pisze dwóch, trzech rozsadnych
    Reszta intelektualnie na poziomie 12-latków
    (sam nie wiem po co tracę mój czas pisząc tutaj - mam jakąś głupią nadzieję że uda mi się podnieść poziom 4um/pomóc choć jednej osobie)
  • Re: kilka zdań do wszystkich Autor: panlolek [83.10.82.*]
    spoko, nie wylewaj zali, nic to nie daje.

Byloby dobrze gdyby bankier mial jakis system oceny zawodnikow tutaj, profile sprawdzone/zaakceptowane z ludzmi piszacymi rzeczy merytoryczne, wstawiajacymi rzeczywiste analizy. Chetnie bym za taka opcje zaplacil subskrypcje zeby tego majaczenia nie musiec czytac.
  • Re: kilka zdań do wszystkich Autor: ~Karola [188.164.244.*]
    Podpinam się, jestem nowa na giełdzie, ale już sporo się nauczyłam i można odróżnić dno pisarskie od konkretnych informacji, lepiej zapłacić i porozmawiać z kimś rozsądnym, a nie z jakimiś naganiaczami, którzy mają płacone byle co od byle komentarza, a swoją drogą jakie trzeba mieć ambicje, żeby całymi dniami siedzieć i pisać głupoty, 500 plus nie wystarczy! Zauważyłam jednak pewien trend, bo im bardziej Biomed pnie się w górę tym więcej ponosi się nakładów na inwestycje w trolle i przybywa negatywnych komentarzy, coś w tym w pewnym sensie jest, bo jeśli jest tego coraz więcej to naprawdę Biomed może być strzałem w 10!!! Trzymamy akcje, będzie buuum, a trolle w pewnym momencie spadną z krzesła!!!
  • Re: kilka zdań do wszystkich Autor: panlolek [83.4.185.*]
    podbijam bo wam sie troche zapomnialo to wszystko
[x]
SNTVERSE -1,28% 3,08 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.