Nie chcę Was martwić, ale DELKO to większa "hurtownia" - proszku do prania i papieru toaletowego, miałem te akcje, przez 3 miesiące +,- 1 zł, szkoda czasu niestety, sprzedałem po 3 miesiącach z delikatną stratą..., moim zdaniem tu nie zarobicie, szkoda czasu..., chociaż firma funkcjonuje normalnie i zawsze na delikatnym plusie... , ale niestety nic mocniej do przodu... Moim zdaniem szkoda czasu, piszę szczerze i nie naganiam ani na sprzedaż, ani na zakup, ta firma nie wykorzystała swojej okazji w czasach wirusa..., ale róbcie jak uważacie..., może się mylę... P.s. Komunikatów od Zarządu nie ma żadnych, nie interesują ich akcjonariusze..., nie wiadomo co sie dzieje w Spółce i ta bierność mnie dobijała....
Dzięki za merytoryczną opinię. Też byłbym sfrustrowany gdybym sprzedał ze stratą za wcześnie. Gdybyś poczekał trochę dłużej to zarobiłbyś +/- 3 zł/szt. Nie zaglądaj już tutaj bo przyszłość może być jeszcze bardziej frustrująca dla Ciebie
Ale naganiacie..., nie mogę wyjść z podziwu jak się produkujecie....., ubrali Was po 13zł za aukcje i teraz trzeba się produkować żeby wyjść przynajmniej na zero... Ta Spółka jest warta 9-10 zł/ akcja i tak chodziła do czasu jak się nie zlecieli spekulanci... i próbują pompować balona. Pisałem już kilka razy to jest większa hurtownia mydła, proszku i papieru toaletowego, nic nie produkuje i po wirusie wróci na swoje tory. Tym co nie kupili - nie dajcie się ubrać naganiaczom na wzrosty!
Kolego tokaj, trochę czesto sie mylisz. Na początku maja mocno naganiales na ultgames po 20 zł, jest 31,5 zł. Jak możesz nie zajmuj sobie głowy kursem delko.
Spółka zyskała z powodu covid. Sprzedaż artykułów chemicznych lepszy niż przed świętami Bożego Narodzenia. Raport będzie rekordowy. Przejmują inne podmioty. I nie jest oparta tylko na sprzedaży Kreta. Pozdrawiam i czekamy na wybicie. Polecam LENTEX