• Jak zwykle dno Autor: ~Slawik [109.95.95.*]
    Jw
  • Re: Jak zwykle dno Autor: kami2812 [83.31.136.*]
    Nie chcę Was martwić, ale DELKO to większa "hurtownia" - proszku do prania i papieru toaletowego, miałem te akcje, przez 3 miesiące +,- 1 zł, szkoda czasu niestety, sprzedałem po 3 miesiącach z delikatną stratą..., moim zdaniem tu nie zarobicie, szkoda czasu..., chociaż firma funkcjonuje normalnie i zawsze na delikatnym plusie... , ale niestety nic mocniej do przodu...
    Moim zdaniem szkoda czasu, piszę szczerze i nie naganiam ani na sprzedaż, ani na zakup, ta firma nie wykorzystała swojej okazji w czasach wirusa..., ale róbcie jak uważacie..., może się mylę...
    P.s. Komunikatów od Zarządu nie ma żadnych, nie interesują ich akcjonariusze..., nie wiadomo co sie dzieje w Spółce i ta bierność mnie dobijała....
  • Re: Jak zwykle dno Autor: ~KobiBe [89.64.92.*]
    Dzięki za merytoryczną opinię. Też byłbym sfrustrowany gdybym sprzedał ze stratą za wcześnie. Gdybyś poczekał trochę dłużej to zarobiłbyś +/- 3 zł/szt. Nie zaglądaj już tutaj bo przyszłość może być jeszcze bardziej frustrująca dla Ciebie
  • Re: Jak zwykle dno Autor: ~Ttr [145.129.227.*]
    Dokładnie, dane za marzec będą pozytywne :)
  • Re: Jak zwykle dno Autor: ~1213 [89.229.210.*]
    poszło z 10 na 13 i będziemy się kisić, ja brałem po 11-scie i jak spadnie w tą okolice jeszcze dokupie
  • Re: Jak zwykle dno Autor: kami2812 [83.31.136.*]
    Ale naganiacie..., nie mogę wyjść z podziwu jak się produkujecie....., ubrali Was po 13zł za aukcje i teraz trzeba się produkować żeby wyjść przynajmniej na zero... Ta Spółka jest warta 9-10 zł/ akcja i tak chodziła do czasu jak się nie zlecieli spekulanci... i próbują pompować balona. Pisałem już kilka razy to jest większa hurtownia mydła, proszku i papieru toaletowego, nic nie produkuje i po wirusie wróci na swoje tory. Tym co nie kupili - nie dajcie się ubrać naganiaczom na wzrosty!
  • Re: Jak zwykle dno Autor: ~Wwiak [5.173.205.*]
    Kolego tokaj, trochę czesto sie mylisz. Na początku maja mocno naganiales na ultgames po 20 zł, jest 31,5 zł. Jak możesz nie zajmuj sobie głowy kursem delko.
  • Re: Jak zwykle dno Autor: ~Seb [5.102.67.*]
    Spółka zyskała z powodu covid. Sprzedaż artykułów chemicznych lepszy niż przed świętami Bożego Narodzenia. Raport będzie rekordowy. Przejmują inne podmioty. I nie jest oparta tylko na sprzedaży Kreta. Pozdrawiam i czekamy na wybicie. Polecam LENTEX
  • Re: Jak zwykle dno Autor: kubson77 [31.0.84.*]
    LENTEX? A może jednak lepiej NOVITA ? Patrząc na wyniki za Ikw. tych dwóch spółek (ta sama branża) i i cha aktualną wycenę w relacji do c/z !
  • Re: Jak zwykle dno Autor: ~Seb [5.102.67.*]
    Novita już po wybiciu, Lentex przed raportem
  • Re: Jak zwykle dno Autor: ~Delkoman [178.42.127.*]
    Tracę cierpliwość powoli, znowu czerwono, jak wszystko na zielono. Brak ruchu na akcjach...
[x]
DELKO -0,62% 6,40 2025-09-29 16:27:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.