• Ta spółka przesypia najlepszy czas Autor: ~Est [188.121.15.*]
    Na początek powiem, że mam pakiet tej spółki kupowany po 1,55-1.80 ze świadomością ryzyk, więc teraz jestem w okolicach zera i nie mam jakiegokolwiek interesu w zbijaniu kursu spółki. Ale od jakiegoś czasu narasta we mnie frustracja, ale nie dlatego, że to nie rośnie, tylko dlatego, że widzę, jak ta firma śpi.

Wydaje się, że mają dobry produkt a rynek jest perspektywiczny. Jednak marketing leży tutaj całkowicie i osoby za niego odpowiedzialne powinny zostać wyrzucone z firmy na zbity pisk. Konkurent z Rzeszowa (z gorszym produktem) rozpycha się i jak tak dalej pójdzie to wypchnie Nesta z rynku. Nie wiem jak mając taki produkt nie można być w stanie go rozpowszechnić?

Osobną sprawą jest brak sensownej polityki informacyjnej ze strony spółki, ale niestety na bananowej to częsta przypadłość.
  • Re: Ta spółka przesypia najlepszy czas Autor: ~SANTI [188.146.229.*]
    Wiele osób tu wchodziło w papier z nadziejami, ale po pewnym czasie zrezygnowali. Firma nie ma pomysłu jak zmoneyzowac produkt.

Telemedycyna Polska SA działa podobnie w obszarze kardiologii i potrafią kręcić chociaż te 5 mln przychodu rocznie więc wychodzą na zero (chociaż po covid może im się biznes jeszcze bardziej rozwinie).

Nestmedic za to kompletnie uśpiony
  • Re: Ta spółka przesypia najlepszy czas Autor: ~kontroler [45.128.133.*]
    i to wydaje od pieciu lat a produkt jaki byl taki jest
  • Re: Ta spółka przesypia najlepszy czas Autor: ~Vlad [89.70.82.*]
    w najbliższym czasie raczej bym nie pozostawał bez akcji .. to tyle [ na razie ]
[x]
NESTMEDIC -8,97% 0,71 2025-11-18 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.