• Podaż stanęła? Autor: ~Michał [83.22.144.*]
    Dwa wybicia zrealizowane, kto chciał to sprzedał nawet po 13 ostatnio, chyba już nikt nie oddaje a główny sypacz się wysypał? Wolumen był duży jak na tą spółkę, troszkę tych akcji się wymieniło. Ja patrzę w znacznym stopniu na fundamenty, wykres traktuje jako informację, ale nawet techniczni tutaj mogą dojrzeć swoją okazję, ciekawe co przyszłość przyniesie.

Dwie najstarsze spółki zostaną chyba daleko w tyle na rzecz colections i factor. Do EMI pewnie nie dojdzie za to debiut w UK zwróci znów jakąś uwagę i zainteresowanie

Najważniejsze, spółka pracuje, wiadomo, nie na tych obrotach na jakich byśmy chcieli, ale to nie gastronomia czy turystyka, tragedii nie ma. Nadal uważam, że spółka z mega potencjałem, ale dla cierpliwych.
  • Re: Podaż stanęła? Autor: ~Ignacy [89.64.74.*]
    dlaczego nie dojdzie do EMI? przecież pod ten projekt była emisja akcji. Jakieś wyjaśnienia?
  • Re: Podaż stanęła? Autor: ~Wza [212.180.200.*]
    Coś w tym jest co piszesz. Teraz będzie podaż od kolarzy co się nabrali akcji poniżej 7.
    Natomiast co do EMI to ostatnio BOL się przestraszył, że za dużo tego dał i wstrzymuje wszystkim praktycznie wydawanie.
    Zobaczymy jak to spółka rozwiąże ale wg mnie nie ma możliwości, żeby mogła odpuścić EMI bo model biznesowy by się zbyt mocno skomplikował.
    Ja jestem dobrej myśli i korzystam ;)
  • Re: Podaż stanęła? Autor: ~Eryk [109.233.91.*]
    A ja stawiam ze na biznesie nic wielkiego się nie wydarzy :) będą robić swoje - ostatnie lata robią to samo i lepiej lub gorzej ale im wychodzi. A co do akcji to obstawiam ze jak ostatnia emisja wejdzie do obrotu to albo zaczną się ruchy (w każda stronę) albo zacznie się czekanie na coś mocnego. Ale to nie zadzieje się szybciej niż koniec wirusa bo do tego czasu nie bardzo wiadomo co się zadzieje w gospodarce
  • Re: Podaż stanęła? Autor: ~Michał [83.22.144.*]
    Ktoś obliczył co się stanie z kursem po dodaniu do obrotu 1.4mln akcji objętych po 45/szt ?
  • Re: Podaż stanęła? Autor: ~Rafał [80.55.31.*]
    A co sie ma stac? Nikt, kto je objął po 45 zł, nie sprzeda po 8!!! No chyba, , że bedzie miał taki kaprys, w co bardzo wątpię!!!
  • Re: Podaż stanęła? Autor: ~Moszna [188.146.225.*]
    Tu nie ma podaży ani popytu tylko kilku fanatyków przerzucajacych towar. Bawią się przy tym wyśmienicie a reszta próbuje do tego dokleić teorię. W poniedziałek możliwe 5 jak i 50.
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.