To ty sie teraz Cwiercin nazywasz? Te IP to ja nie patrze, bo to lłatwo pod kogoś .. i wogóle czarymary..., ale niektórzy po tym mnie poznają , ale nie zawsze mnie by było smieszniej.. A ja już myślałam ze taki Cycu co zamną wlazł na SoftBlue. Nie lubię wredoty nawet jak ktoś pogrywa.
A za Tobą nie łażę może poprostu branże podobne. Masz tu już coś czy się przyglądasz?
No jaja...długo? A co to długo pół roku czy 5 lat? JA to tak się szwędam i węszę ale trudno się zdecydować bo kuna te fajniejsze to nie chodzą a te co chodzą to duzo czasu zabierają, Fajnie ze ty tu też, No to chyba spółkę dobrze znasz jak długo. Malutkietoto, ale nie powiem produkt mają i raczej już duzo w to wkładać nie trzeba. Jej tak bez składu pisze bo mi właśnie zakupy kurrna odjechały............ niedobrze. Cóż. Kupię więcej intelli Tu też nie chcą za 1,60 sprzedać. trzymają sie tych akcji :))) już się tu czaję i czje i nic nie spada....
na tigu niebawem się dowiemy, od kilku lat obserwuje i zbieram. w ubiegłym roku zaiwestowałem w akcje satrevolutions poza rynkiem na początku sprzedaz szła tak sobie/ ale znaleźli chętnych; dostałem informacje z Wrocławia, że mają je niebawem materializować i przydzielać na konta maklerskie + solidna dotacja ostatnio do nich poszła na satelity - może kolejna emisja tym razem dla wszystkich pod satelity będzie. Super ciekawa spółka...
Pewnie że ciekawa, A jak przydzielić na konta maklerskie? To ona jest notowana? Ja to się na giełdzie delikatnie ujmując mało znam i z regóły nie czaję. A ty długo na giełdzie?
A no przecież ja to moge powiedzieć ze też bo jakoś w .....kude 94 -95 chyba rachunek malkerski miałam ;) jaja nie? To były czsy że zlecenia na piechotke do biura albo przez telefon się składało. HIHi, ale jakoś średnio mi to szło i potem pozamykałam jak doszłam do zera (bo pamiętam że na pocz dół był ze hoho). No i zajęłam się czym innym i jakoś tak ostatnio... Mam nadzieję ze się nie uzaleznię. No ja tu gadu a mi teraz inteliwise skoczyło. Zaraz cię zmusze byćś mi oddał :)))
to na softblue też jesteś/ byłeś ? Jak sie tam nazywasz? Może się nie odzywasz, ja czasem się nie odzywam , szczególnie jak kupuje. No bywa że i barana z siebe robię :)))
Co ty spekula zaraz pójdzie To za,,ista spółka jest. Ja to kupowałam wcześniej od marca jakoś 0.38
miałam do tamtego tyg. W tym dokupilam za 0.47-0.62 i dziś kapkę z rana . Tam już kursu poniżej 1,5 nie powinno być nigdy jak skoczy. Wynik za kwartał też b dobry
Zresztą oni mają też ciekawe projekty, i już sprzedają. I drony i środowisko i gry i medycyna centrum naukowo badawcze . Fajne rzeczy. No ale..
Cwiercin jeszcze tylko jedno i dam ci spokój.
Dużo masz tu bagażu? Ja niestety malutko. Jest taka teoria " wsiadu"
Znasz,? Myślę że z tydzień i zobaczymy czy się sprawdzi