Nie sprzyjająca dzisiejsza sesja do spadków kiedy to wczoraj WIG20 na dużym plusie, akcje z indeksu WIG20 na zielono i to ostro, dziś nie inaczej bo USA wczoraj na zielono, dziś Azja zielona, Europa zielona, akcje na GPW wiosennie na zielono - zatem PLY przyczaił się na przetrwanie kiedy giełdy świata będą na czerwono i wówczas PLY rozpocznie wodospad. No cóż, decydenci kursu PLY poszli pod prąd ogólnemu trendowi wzrostowemu:-(
Ja już zaopatrzyłem się w POJEMNE WORY na akcje PLY przy cenie + - 29,60 PLN
Dnia 2020-05-08 o godz. 09:41 ~G5 napisał(a): > C. D. > > Nie sprzyjająca dzisiejsza sesja do spadków kiedy to wczoraj WIG20 na dużym plusie, akcje z indeksu WIG20 na zielono i to ostro, > dziś nie inaczej bo USA wczoraj na zielono, dziś Azja zielona, Europa zielona, akcje na GPW wiosennie na zielono - zatem PLY przyczaił się na przetrwanie kiedy giełdy świata będą na czerwono i wówczas PLY rozpocznie wodospad. No cóż, decydenci kursu PLY poszli pod prąd ogólnemu trendowi wzrostowemu:-( > > Ja już zaopatrzyłem się w POJEMNE WORY na akcje PLY przy cenie + - 29,60 PLN