• Info Autor: ~Zenada [84.10.166.*]
    Jakieś nowe info odnośnie notowań ma ktoś? Dlaczego w ogóle zawiedli? Żadnych informacji nie ma... pogodzilem się z tym że straciłem duzo kasy jednaknwyjasnienia się należą jakieś. Żadne podmioty państwowe się nie interesują tym?
  • Re: Info Autor: ~abc [188.146.182.*]
    Zarząd nawet nie raczył ogłosić terminów publikacji raportów, więc chyba nie możemy oczekiwać na ich publikację. Polecieli z nami w ciula. Boli to. Czeka nas chyba też likwidacja spółki. Czy możemy w jakiś sposób zapobiec likwidacji? Może ktoś zna odpowiedź?
  • Re: Info Autor: ~Bci [185.93.94.*]
    Pojechac na walne zgośić sprzeciw zarzadać aby było to zapisane w akcie notarialnym zgosić to do adwokata i zaskarzyc do sadu przy kilkunastu osobach koszty spadaja do symbolicznej wartosci zobacz na bankierze ecr.
  • Re: Info Autor: ~rambo [5.173.32.*]
    Zainteresowało mnie to info nie powiem, zacząłem czytać i powiem tak, jeśli by ktoś chciał poza rynkiem regulowanym sprzedać akcję za 1 gr, to bym wziął ;)

• Re: Info Autor: ~xxx [37.248.139.*]
    Przy takim majątku, to ciekawe przy jakiej sumie się otworzą notowania jak je puszczą - 20, a może 30 gr. Wartość księgowa to 31 gr Biorąc pod uwagę dobrą sprzedaż aktywów, to możemy dojść nawet do 1zł. Dobra informacja.
    A akcji nie musisz kupować poza giełdą. Daj zlecenie powyżej najbliższej oferty sprzedaży, a puszczą notowania. tj aktualnie
    ok 600 000 akcji. Nie wiem tylko, czy ta spółka jest notowana na ciągłych, czy jednolitych. Jak na jednolitych, to daj zlecenie z terminem ważności np. 1 miesiąc i tyle :)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.93.94.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Sprzedam akcje BCI Autor: ~Geo [149.156.22.*]
    Chętnie sprzedam po 1 grosz za akcje, jeżeli ktoś jest zainteresowany na umowę CP . Najlepiej w BM w Krakowie.
    Mam spory pakiet ale po 1 grosz nie wyjdzie drogo
[x]
BALTICINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.