Jakieś nowe info odnośnie notowań ma ktoś? Dlaczego w ogóle zawiedli? Żadnych informacji nie ma... pogodzilem się z tym że straciłem duzo kasy jednaknwyjasnienia się należą jakieś. Żadne podmioty państwowe się nie interesują tym?
Zarząd nawet nie raczył ogłosić terminów publikacji raportów, więc chyba nie możemy oczekiwać na ich publikację. Polecieli z nami w ciula. Boli to. Czeka nas chyba też likwidacja spółki. Czy możemy w jakiś sposób zapobiec likwidacji? Może ktoś zna odpowiedź?
Pojechac na walne zgośić sprzeciw zarzadać aby było to zapisane w akcie notarialnym zgosić to do adwokata i zaskarzyc do sadu przy kilkunastu osobach koszty spadaja do symbolicznej wartosci zobacz na bankierze ecr.
Zainteresowało mnie to info nie powiem, zacząłem czytać i powiem tak, jeśli by ktoś chciał poza rynkiem regulowanym sprzedać akcję za 1 gr, to bym wziął ;)
Przy takim majątku, to ciekawe przy jakiej sumie się otworzą notowania jak je puszczą - 20, a może 30 gr. Wartość księgowa to 31 gr Biorąc pod uwagę dobrą sprzedaż aktywów, to możemy dojść nawet do 1zł. Dobra informacja.
A akcji nie musisz kupować poza giełdą. Daj zlecenie powyżej najbliższej oferty sprzedaży, a puszczą notowania. tj aktualnie
ok 600 000 akcji. Nie wiem tylko, czy ta spółka jest notowana na ciągłych, czy jednolitych. Jak na jednolitych, to daj zlecenie z terminem ważności np. 1 miesiąc i tyle :)
Chętnie sprzedam po 1 grosz za akcje, jeżeli ktoś jest zainteresowany na umowę CP . Najlepiej w BM w Krakowie. Mam spory pakiet ale po 1 grosz nie wyjdzie drogo