bardzo pewnie byśmy wszyscy chcieli ale nie wydaje mi się , jeszcze to przesunięcie raportu by 2 dni później go przykryć kwartalnym pewnie niezłym. to takie gierki małych chłopców mam wrażenie , niepoważne zachowanie.
Dnia 2020-05-08 o godz. 10:41 ~Eszkebareszke napisał(a): > A moze po prostu kwartalny bedzie b.dobry i zarzad nie chce obsuwy na kursie. Dziwne sesje na Tb to samo na F51. Jeden dzien up 7, drugi dwon 6 itd...
to nie sa dziwne sesje sa czytelne ..nawet bardzo .. porównaj sobie ilości kupowane i sprzedawane PKC domyślisz sie sam o co chodzi ..
transakcja o godzinie 12.11.25 jako akcjonariusz kupiłbyś 520 szt po 14,90 czy 523 szt z czego 3 sztuki po 15,30 które podbijają kurs prawie o 3 % ?? jaki sens ma dla ciebie zakup 3 szt akcji po 15,30 skoro kupiłeś 520 szt po 14,90 ?? .. :) :)
niestety gra bardzo ciasno i nie bardzo pozwala na zarabianie ulicy bo przy takiej płynności jak na tym walorze każdy liczy na jakieś chociaż 15 % a tu upssss realizacja po zaledwie paru procentach za to MAB robi mi sie ciekawy .. jeśli zamknąłby się dzis ponad 24,50 może miło zaskoczyć .. ale słowo klucz to JEŚLI :) :)
Ta łapka moja - tu czekam na swoje jak ok, 35 zł nie zobaczę bedze posiadaczem - MAB ruszl niach się zbiera - ja ustawiam portfel w banki z W-5 ( może z tą recesja aż tak źle nie będzie) kiedyś dadzą dywidendy
Pozdrawiam
Dnia 2020-05-08 o godz. 17:41 ~Ser napisał(a): - MAB ruszl niach się zbiera -
niestety nie .. nadal jest w konsoli nie zakończył ponad 24,50 nic sie nie rozstrzygnęło :( :( ale tam jest spory kapitał spekulacyjny czujnym należy być bo jak coś im odwali to + 50 % w jedną sesje bez problemu zrobią nadal nastawiam sie na wybicie w górę ..czy mam racje czas pokaże :):)
Do TBULLa mam ten sam stosunek ale że mam stratę czekam dalej
Nie komentuje bo tu wszystko jasne ZYSKu brak
Może doczekam dwuch dobrych wzrostów i wyjdę