• kupiłem i leci Autor: ~Dzwonekusa [178.183.11.*]
    w co inwestować jak tu wszystko leci ?
    Kupiłem na spokojnie a to stoi w miesjcu , uśredniałem ale jednak mam juz dosyć bo widze jak palą sie moje pieniądze ,
    nie ma podstaw aby spadało bo jednak dobry bank bez udziału PIS u wiec zostaje czekac na lepsze momenty .

• Re: kupiłem i leci Autor: ~Pepe [37.248.208.*]
    Komuś bardzo zależy żeby było nisko. Często sprzedający oferują sprzedaż mniej niż ostatnia cena transakcji...
  • Re: kupiłem i leci Autor: ~Andrzej [89.64.48.*]
    Przeczekaj, ktoś ewidentnie od kilku sesji świadomie zaniża kurs. Nie długo odrobisz z nawiązką. No chyba że potrzebujesz na gwałt kasę to wtedy niestety musisz sprzedać że stratą
  • Re: kupiłem i leci Autor: ~Pepe [37.248.208.*]
    O co chodzi z tymi akcjami kupowanymi poza rynkiem?
  • Re: kupiłem i leci Autor: ~karol [31.0.120.*]
    chyba jeszcze poleci po tym info, że nie zostanie sprzedany, wszyscy tu mówią, że ktoś zaniża kurs, nie wiem jak był wcześniej ale dzisiejsza końcówka to raczej wyciąganie kursu, handlowali niżej a na koniec znaczna podbitka, nie chcę krakać ale tak było na energetykach przed dużymi spadkami, najpierw delikatnie wypychanie akcji podczas sesji, na koniec podciągnięcie, następnego dnia podobnie tylko na trochę niższych poziomach a potem to już zwała do niewyobrażalnych poziomów, ja przynajmniej nie wyobrażałem sobie PGE po 2,52
  • Re: kupiłem i leci Autor: ~Mgr [37.248.163.*]
    A ja uważam że te podbicia pod koniec sesji są spowodowane inwestorami grającymi na spadkach. Zauważcie że przy otwarciu jest spadek kiedy sprzedają akcje potem lekkie podbicie kursu gdy wyprzedadzą co swoje i sukcesywnie przez cały dzień leci w dół aż do momentu gdy trzeba odkupić akcje i stąd ta podbitka kursu na zamknięcie. Podobny mechanizm zauważyłem na akcjach ING. Może się mylę ale nie wróży to nic dobrego. Jeśli tak to mnie poprawcie...
  • Re: kupiłem i leci Autor: ~pepe [31.0.64.*]
    Tyle, ze dopiero dziś była podbitka pod koniec, wcześniejsze zakończenia sesji to były zjazdy i to spore w końcówce, zero siły by to poszło do góry. Tak naprawde zlecieć w dół za dużo nie może, bo nigdy nie uzyskają godziwej ceny. Zachowanie prezesa po raporcie było dziwne, czarny komentarz i czarnowidztwo, jakby wcale nie zależało im na sprzedaży.
  • Re: kupiłem i leci Autor: ~Giedlar [188.146.96.*]
    To ze ich nikt nie kupi to wiedzieli już w marcu.
  • Re: kupiłem i leci Autor: ~Dar [37.47.204.*]
    Teraz up
[x]
MBANK 1,92% 1 192,00 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.