Ty manipulujesz, przejrzyj forum, kazdy byl nagrzany na Early Access w czerwcu ze w koncu cos sie bedzie dzialo, nawet Minifund wspominal o mozliwym lekkim sypaniu jak pod ACS w czerwcu dojdzie pod 30... tak to mamy zamulke do jesieni...
to w tym dzisiejszym raporcie jest gdzieś zapisane że EA ACS nie będzie 2 kwartale? Dzięki za info, muszę w takim razie go jeszcze raz dokładniej przejrzeć. Bo rozumiem, że rozróżniasz premierę gry od EA i nie wprowadzasz akcjonariuszy w błąd?
Dnia 2020-05-07 o godz. 11:23 ~ksg napisał(a): > to w tym dzisiejszym raporcie jest gdzieś zapisane że EA ACS nie będzie 2 kwartale? Dzięki za info, muszę w takim razie go jeszcze raz dokładniej przejrzeć. > Bo rozumiem, że rozróżniasz premierę gry od EA i nie wprowadzasz akcjonariuszy w błąd?
Nie dam sobie ręki obciąć za to czy wcześniej na steamie była informacji o EA czy tylko info o pełnej premierze w IVq Na stronie CFG zawsze była informacja o premierze w IVq, natomiast bodajże w ostatnich aktualnościach Prezes mówił, że będą gotowi wypuścić w EA w czerwcu i tego się trzymam.
Zresztą mario dziś założył kolejny temat z majowymi pytaniami, więc można Prezia o to wprost zapytać.
Oczywiscie to tylko moja opinia, ale wydaje mi sie, ze gra nie przeszla testow (od dluzszego czasu PLW przywiazuje do tego duza wage), sam prezes o tym mowil, ze chca dac ACS w EA w czerwcu/lipcu, ale tylko pod warunkiem pozytywnych testow. I teraz nastapilo takie wyjscie cichaczem z premiery EA w Q2...
Na steamie też pisało ciągle że premiera w q4
Skończ wmawiać ludziom rzeczy których nie było.
Właściwie to nawet lepiej bo ogólnie cenom akcji gry wydane w EA nie sprzyjają a to ze względu na to że kupujący ludzie podchodzą do tematu jakby kupili pełnoprawną grę i narzekają na bugi itp.
Właśnie od tego.kest EA żeby wyłapywać takie rzeczy i dawać feedback twórcom.
Pisze tu przez pryzmat farm51 gdzie są dwie gry w EA i jest narzekanie na bugi jakby to były pełne wersje gier
Jak chcesz, nie bede Ciebie na sile przekonywal, przeciez to tylko moja opinia... Ty za to moglbys przyznac, ze mnostwo osob z forum gralo pod EA w czerwcu i jak go nie bedzie to nie ma co zamrazac kasy i tyle. Milego dnia!