• NADAL SPRZEDAJĄ !!!! Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    Arkusz zleceń z lewej opustoszał...wyniki neutralne będą dla zachowania kursu ciekawe???
  • Re: NADAL SPRZEDAJĄ !!!! Autor: ~James_Bond [5.173.188.*]
    Myśle ze rusza albo jutro, albo w poniedziałek ( jeśli ogłoszenie wyników nastąpi jutro po sesji )
  • Re: NADAL SPRZEDAJĄ !!!! Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    szczęśliwy ten kto sprzedał...wolumen powala z nóg...
  • Re: NADAL SPRZEDAJĄ !!!! Autor: ~James_Bond [79.185.225.*]
    Świetny, krajowy, produkt, akurat na obecne czasy a wolumen faktycznie niewielki. Jedna z nielicznych spółek, która wypłaca dywidendę w czasach kryzysu. Na szczęście mój kurs jest wciąż na zielono i nie spieszy mi się z wyciąganiem pieniędzy:)
    ile tutaj by trzeba wpakowac kasy w akcje aby wypłacić tej dywidendy parę groszy..aby skupić tyle akcji jest to niemożliwe tutaj bo kurs wtedy kosmicznie wysoki byłby i co wtedy ?mam dywidendę a nie sprzedam akcji bo komu po takiej cenie kosztem paru set złotych dywidendy..to zabawa prowadząca do samo wyniszczenia się kapitału i dlatego nie ma tutaj chętnych na kupno tych akcji dla tej marnej dywidendy więc ten temat jest bez sensu aby się na to naciągnąć... może się mylę ale to dla siebie zachowam..powodzenia życzę i dużych zysków z dywidendy.
    A tak na marginesie to podaż jest tutaj dużo większa niż nam się wydaje...sęk w tym że sypią z ukryciaka..czekają aż pojawi się wiecej z lewej na kupnie i wywalają..
  • Re: NADAL SPRZEDAJĄ !!!! Autor: ~James_Bond [5.173.196.*]
    Czyli blokada kursu. Jakby komis zależało ma tym. A to o czymś świadczy. Gdy ogłosili wypłatę dywidendy w tym roku kurs drastycznie skoczył i obroty przez kilka dni były kosmiczne. Są akcjonariusze, którzy grają typowo pod dywidendę. Za ten rok dywidenda będzie o wiele większa. Kurs tez wkrótce pójdzie do góry. Spółka jest bardzo dobra, ma świetne wyniki, dzieli się zyskami. Kursu wiecznie blokować się nie da. Co kolejny raport to wyniki będą lepsze
[x]
CDA 0,41% 17,95 2025-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.