Część rekinek!
Spoko, tu to nie ma skuchy, możemy się tylko różnic co do oczekiwań. Wolę mieć mniejsze na wszelki wypadek :)
Ja to świruje od dwóch dni bo zaraz zaliczę pierwszą skuche w życiu gdzieś indziej. Na szczęście mikrokwota. Ale zawsze....
Teraz to kombinuje czy skasować i mieć chrzest za sobą, czy czekać niewiadomo ile...
Różnica tylko o jedno 0, po co się spierać:) rozumiem, że przy 50 zł będziesz już milionerem! A może już jesteś przy 1,40! Zastanawiam się co musi się stać żeby ruszyło? Wszystko zgodnie z zapowiedzami, a nawet szybciej, a kurs niestety stabilnie w okolicach 1,50.
No przy 50 to hoho jak na moje wymagania i wyobrażenia :))
Przy tych planach i posunięciach może tak być.
Pieniądze szczęścia nie dają ale lepiej je mieć niż nie mieć.
Tu piszą że pewnie PR przy debiutach ruszy. A to niezbędne niestety. Zobaczymy już niedługo. Ja to tak poglądowo tylko czekam. Wiesz lepsze samopoczucie jak rośnie :)
PR w tym przypadku jest zerowy. Oby jego brak nie zniechęcił zanim doczekamy się oficjalnych wersji. Dzień bez zmian, a wydawało się że komunikat bardziej niż pozytywny.
No a dla mnie to był dzień który potwierdza teorię madrych ludzi ze cierpliwość popłaca.
Zaczęłam równiez stosować zasadę że " mowa jest srebrem a milczenie złotem" i przemilczenie pewnej sytuacji sprawiło że niespodziewanie wpadł mi grant 3 tysi. :) Za brak zwykłego dla mnie emocjonalnego komentarza- tak sobie tłumaczę.
Resume,:
Może w końcu zmądrzeje.
Czekam dalej na infa w stoickim spokoju z pewnością dobrych decyzji.
No nie wytrzymam
Jestem chyba jasnowidzem i właśnie na tym zaczynam zarabiać. Nie ukrywam że ktoś/coś jeszcze tu jest na rzeczy.
Do rzeczy: bedzie lux.
Tik tak tik tak :)))