Spokojnie. Zainteresowanie jest i rośnie pomału. Przeanalizowałem dziś wyniki za 2019. Nie wiem ile będzie po wynikach, nie chce spekulować, ale wyniki wyglądają super :)))
Sprzedają, a inni kupują. Dziś kurs dotarł do 31. Weź pod uwagę ze przez długi czas nic się tu nie działo, wiec niektórzy korzystają ze się rusza i sprzedają. Warto czekać.
Analizowałem dziś wyniki za 2019 rok. Ten zapowiada się o wiele lepszy, a przecież jesteśmy już w trakcie 2q. Będzie super w tym roku. Dywidenda za 2020 będzie kosmiczna
Dokładnie, aczkolwiek ja obstawiam ze jeśli kurs ma pójść ostro jeszcze przed wynikami to bardziej w piątek. Myśle ze wyniki będą w piątek po sesji wiec prawdziwy wzrost będzie od poniedziałku.
Jeśli zysk netto za pierwszy kwartał to 2 mln netto to kurs będzie znacznie wyższy. Weź pod uwagę ze zysk za 1q 2019 roku był na minusie, dopiero od drugiego kwartału spółka w 2019 zaczęła zarabiać. Jeśli tu będzie 2.000.000 netto to za cały rok będzie o wiele większy. Dywidenda w przyszłym roku będzie kosmiczna.
Powinieneś się podpisywać Ferdek Kiepski, a nie james bond, pierd cały czas o stracie w 1q2019, skąd się tacy jak ty biorą. Wystarczy wstukac w Google a nie pisać bzdury. W 1q2019 było 0,8 mln zysku i w każdym kwartale 2019 był zysk i w tym też będzie. Zygac się chce jak się widzi i czyta takich dawców kapitału jak ty.. idź stąd i nie pisz bzdur!
https://notowania.pb.pl/instrument/PLCDA0000018/cda/raporty-finansowe