Ciezko wyjść z akcji albo kupić wiekszy pakiet, widac ze akcje wyzbierane. Wszystko zalezy czy jest jakis sypacz. Informacje ze spolki mógłby otworzyc start na wyzsze poziomy. Poki co czekamy.
O tym mowie tysiacem zl z plus 10% na minus5. Więc jak ktos chce zebrac wiecej to sa górne widły pare dni ale jak ktos zacznie wyrzucac to grosze witaja.
Jesli za chwilę pojawia sie komunikaty o nowej działalności to i tak za chwilę będą widły jedne za drugimi. A jak ktoś zacznie sypac ustawoe sie z koszykiem i podziękuję za tanie akcje... Zresztą mysle ze nie ja sam.
Jeszcze nie tak dawno wieszali psy na Columbusie, który latal po 2 zl, pisali super o CCC które kosztowalo ponad 200 zl.
Mnie juz naganianie nie interesuje, bo moim zdaniem jesli ktos zaangażowal sie dość mocno w spółkę to nie po to aby zarobic na niej marne 10 czy 100% a po to aby stworzyć z tego cos naprawdę dużego.
Dlatego mam jakis spory udział w Ark i wierzę ze za niedługo taka cena jak obecnie będzie tylko wspomniem, a Ci wszyscy co teraz kreca kółka dla kilku marnych groszy będa pykac ske w czoło dlaczego nie kupili większego pakietu i nie zaczekali ze sprzedaża miesiąc czy dwa miesiące dłużej :)