siedziałem tu z ładnym zyskiem widziałem widełki na 2,40 kupowali ile wlazło, 3 zł w 2 dni by było a do dzisiaj pewnie ze 4 zł. innogene na górnych wisi do dzisiaj a oni sprzedawali po 4,40zł. owocny interes to samo dzieje się teraz na xtb- fundusz wali w ślepo a spółka warta 3x tyle. gońcie się Venture in ta spółka to kwas.
Nie mają ani pół akcji IGN. (W połowie kwietni oddali resztę)
No chyba, ze sami sobie sprzedali i teraz mają te papiery jako indywidualni inwestorzy.
Tylko takie zagranie tłumaczyłoby tą całą durnotę jaką zrobili.
Przecież IGN nad testem pracował od 2 miesięcy.
VTI nic o tym nie wiedział? Wolne żarty.
też mam takie podejrzenia, że od nich akcje kupił ktoś zaprzyjaxniony. Na pewno wiedzieli co się święci a już na pewno nie musieli sprzedawać mając tyle gotówki na koncie. Ja wogóle mam wrażenie , że im wręcz zależy żeby VTI stało jaknajniżej, te akcje z przeszacowaniem do zera, zupełnym brakiem polityki informacyjnej. Mają tyle perełek w portfelu mogących korzystać z pandemii jak chociazby akcje cetrum DNA co tak rozbujało Innogene i zero mówienia o tym. Przecież to jest też ich firma i mogli by mocno podbić wycenę. Ale oni ewidentnie tego nie chcą. Taki to wehikuł, chyba pomysłany do generowania strat. Kto im zaufa, Sprzedali 15 mln akcji po 2 zł, które w większości objęłi sami a teraz pozwalają swoją polityka by akcje były po 60 groszy? Zenada!.NIe chcą albo nie umieją korzystać i budowac swojej marki takimi zachowaniami, a już infermedika i fakt że jej nie umieją wykorzystać to już poniżej krytyki. Takie perspektywy, taki rozgłoś z Covid i takie dno. Drugie dno tylko to tłumaczy. Może nadzór powinien się przyjrzeć, bo aż śmierdzi.
Tak, rzeczywiście to wszystko podejrzane,takie perły w portfelu,a kurs nurkuje.Sporo gotówki,a nic się nie dzieje...Teraz wszyscy mają żniwa na pandemii tylko nie oni-ciekawe dlaczego...Byle wydmucha rośnie do astronomicznych kwot za samą nazwę końcową MED..Powiem szczerze,że się rozczarowałem,ale swoich akcji i tak nie oddam choćby miały kosztować, 0.10zł.(moim zdanie m to wszystko jest robione celowe,ale o tym się dowiem jak już będzie za późno-trudno,poczekam i sprawdzam)...
Ja na szczęście zainwestowąłem w IGN po powtórnym wygraniu przetargu na mapę genomiczną i sprzedałem pakiet z niezłą przebitką. Ale liczyłem, że akcje VTI też na tym skorzystają.