• Pytanie Autor: wtk [89.64.90.*]
    Witam, pytanie brzmi: czemu tu tak tanio? Sam prezes w lutym łapał się za głowę że giełda ich nie docenia.
  • Re: Pytanie Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Ewidentnie jest sternik, który nie chce żeby to urosło za szybko. Dopóki sie nie nachapie to będzie dusił kurs. Gdyby sypał fund to podciągnęli by wysoko i wywalili. Korona była pretekstem do jeszcze tańszych zakupów.
  • Re: Pytanie Autor: wtk [89.64.90.*]
    Można zakładać że to ciekawa spółka na długi termin.
  • Re: Pytanie Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Jestem z tą spółka od 6,50zł. Faktycznie w ciągu roku to zysk ok 40% ale biorąc pod uwagę wyniki i ogromne niedoszacowanie (pamiętajmy giełda wycena przyszłość) to tutaj na wykresie powinna być dzida w górę. Liczę, że w końcu sternik zapełni brzuch i sky is the limit ;-)
  • Re: Pytanie Autor: ~HelikoperZforsa [41.190.132.*]
    Tez jestem tego samego zdania. Silny papier! Ja tam sobie dziobie co jakiś czas i pakiet rośnie.
  • Re: Pytanie Autor: ~Palik [5.173.241.*]
    Kto jest sternikiem na tym walorze?
    Dusi ten kurs strasznie.
  • Re: Pytanie Autor: ~Kris [5.173.19.*]
    Nastepny bez_mozg. Pewnie zle sily ktore czychaja na to, zebys nie zarobil. Buhahahaa
  • Re: Pytanie Autor: ~Palik [5.173.241.*]
    Łatwo jest napisać taki bełkot trudniej coś konstruktywnego. Ciekawe czy w realu też jesteś taki kozak.
  • Re: Pytanie Autor: ~Kris [5.173.12.*]
    Bo jestescie baznadziejni. U was same konstruktywne wnioski poparte dowodami. Wymyslacie te kursy 20, 60 a dlaczego nie 500. Teorie spiskowe na TIMie. Kurs jest jaki jest. Kto trzyma kurs? Przeciez ci co chcieli sie obkupic to kupowali po 6 7 8. Wtedy tez trzymaly kurs tajemne moce, pewnie po to aby same nie zarobily.

Pozdrawiam mimo uniesienia. Przepraszam, jesli ktos poczul sie urazony.
  • Re: Pytanie Autor: ~Kris [5.173.12.*]
    No dobra, zastanowie sie nad trzymaniem kursu. Na razie do 11
[x]
TIM 0,20% 50,50 2024-03-01 16:30:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.