Do czwartku silny up. Później wiele będzie zależało od wyników Glcosmed ale do wyników pcc z 1 kw spokojnie będzie jeszcze tak że 4 zł to będzie super promocja. Brałem dziś rano bojąc się że na górce ale nie miałem wątpliwości że do wyników i tak odbije więc wszedłem i teraz nie żałuję :) w glcosmed też bałem się że późno wchodzę i nawet śmiali się że zawislem po 2.80. Dziś każdy marzy o takiej cenie.
No właśnie ja też weszłam w glc jakoś 2,1, potem dokupiłam wyżej i mam usrednione jakoś 2,7 i to była bardzo dobra decyzja. Tylko właśnie mam wewnętrzny opór, ponieważ wzrost +20% na dzień to duży skok i boję się, że może tutaj się zatrzymać na jakimś poziomie, który nie będzie aż tak satysfakcjonujący albo jutro będzie korekta ;) wiadomo, giełda to hazard, ale jednocześnie świetna przygoda hah
Nie rozumiem kto i po co tak sypie po 3,25 na prawdę nie widzę sensu po co blokować wzrost gdyby nie to sypanie kurs by był już dużo wyżej i ten kto sypie mógł by drożej sprzedać
Panowie , myślę że nikt nie wychodził.To spekuła realizowała zyski.wydaje mi się że jeszcze jutro pompka,a później korekta,do ilu ,pytanie ile tu spekuly,potem wolno do góry pod wyniki,ale to tylko moje przemyślenia.Czas pokaże.Pozdrawiam akcjonariuszy.
Pytanie raczej kto wychodzi do wyników daleko 3,25 to silny opór max.52 tyg. przez jedną sesję tego nie przełamało może być korekta tym bardziej że kurs wystrzelił bez żadnego info spekuła napompowała kurs przesiadając się z innych spółek które były ostatnio grane co było można było przeczytać na ich forach jak był polecany EXOL by się na niego przesiąść
Jaki opor 52 tyg? , opor to moze byc powyzej 4zl- 4,5zł na szczycie szczytow! Tutaj jest spodek na wykresie tylko czy liczyc go wlasnie od 4,5zł czy od 2,5zł oby od tego pierwszego i oby tam kurs dotarl.