• Wpływ tarczy na sytuację finansową Autor: ~Primamoda [83.11.48.*]
    Spójrzmy szerzej na obecną sytuację:

1. Spółka była dużo lepiej przygotowana niż konkurencja do kryzysu
    2. Nierentowne sklepy w galeriach zamknęła już dawno
    3. Sprzedaż przenosi się online w Primamodzie od dawna - rozwijana jest od wielu lat: zalando, sklep internetowy etc.
    4. W rentownych sklepach czynsze zostaną obniżone do zera praktycznie
    5. Pojawi się możliwość wejścia w dobre lokalizacje przy negocjacjach czynszów z dużymi rabatami
    6. NEGOCJACJE Z DOSTAWCAMI mogą polepszyć sytuację płynnościowe
    7. Spółki zapewne skorzysta w dużym stopniu z tarczy. Primamoda idealnie wpisuje się ze spadkami przychodu tutaj. KORZYŚCI Z TARCZY MOGĄ TUTAJ ZBLIŻYĆ SIĘ NAWET DO OBECNEJ KAPITALIZACJI I ZNACZĄCO WPŁYNĄĆ NA POZYTYWNY WYNIK NETTO ZA 2020 ROK!!!
    8. NAJWAŻNIEJSZE - SPÓŁKA NIEPRZESZARŻOWAŁA Z ZAKUPAMI W OBECNYM SEZONIE TAK JAK KONKURENCJA... bo nie miała za co :)))))

Będzie dobrze!!!
    Każdy kryzys może okazać się okazją!!!

• Re: Wpływ tarczy na sytuację finansową Autor: ~bzyczek [5.173.148.*]
    Zalando na historycznych maksach. Jeśli trochę więcej niż coś z przychodowego tortu skapnie Primie, to będzie git.
  • Re: Wpływ tarczy na sytuację finansową Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.20.*]
    Kryzys powinien wyczyścić rynek ze słabych upadających spółek i przestarzałych biznesów. Ale SOCJALISCI wolą drukować pieniądze, zadłużac państwo żeby ratować te trupy. Będziecie mogli sobie poprzrlewac znów z kota na konto ale nie liczcie że uda wam się kogoś wciągnąć w ta karuzele. Sami piszecie że spółka nie miała na towar a następny że sprzedaje się dużo na zalando. Tę kilka par dziennie nie wystarczy na koszty bystrzachy hehe
  • Re: Wpływ tarczy na sytuację finansową Autor: ~PiterPi [95.215.192.*]
    Jesteś gościu nierentowny wskocz na inne forum np elektryczne samochody govena coś dla dzieci tam się możesz rozpisywać do bólu tam Cię wysluchaja
  • Re: Wpływ tarczy na sytuację finansową Autor: ~Spekulant [31.1.89.*]
    Dlalej piter bierz pożyczkę i kupuj trupa za 1 zeta ci sprzedam troche kilo bo mi zaśmieca portfel
  • Re: Wpływ tarczy na sytuację finansową Autor: ~Piter [5.173.112.*]
    Żal mi ciebie ale tak to jest jak się kaske umoczy teraz tylko skowyt i płacz kto kupi drogi jesteś jak chcesz sprzedać za zeta wezmę po 0.20
  • Re: Wpływ tarczy na sytuację finansową Autor: ~Spekulant [31.1.184.*]
    Jak to 0.20? ,,za perełkę, najlepszą społke w sektorze z najlepszą zyskownoscią" Tu kazdy umoczył bo nikt nigdy nie kupił po 50 groszy wiec albo nie masz akcji albo macie ich w spółdzielni pełno do przerzucania z worka do worka, jedyna satysfakcja że wasz czas sie skończył a ja te drobne już dawno odrobiłem na poważnych społkach
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.